iphone 7

Nu de maand september begonnen is, leven steeds meer Apple-fans richting de aankomende Apple Keynote. Men verwacht dat Apple tijdens dit evenement een nieuwe iPhone zal presenteren aan het grote publiek. In de afgelopen maanden kwam de geruchtenmachine voor de nieuwe iPhone 7 al flink op gang en ook nu nog duiken er nieuwe geruchten op. Zo zou uit een gelekt document blijken dat de iPhone 7 niet alleen met een intern geheugen van 32GB en 128GB te koop is, maar ook met maar liefst 256 GB. Dit zou erop duiden dat je een iPhone 7 straks als een serieus multimedia apparaat kunt gaan gebruiken, zonder je zorgen te moeten maken over het beschikbare geheugen.

Etiket van iPhone 7 Plus mogelijk uitgelekt

De geruchten over de nieuwe versie van de iPhone 7 zijn ontstaan door een etiket wat uitgelekt is en veel weg heeft van het etiket van een iPhone 7 Plus. Op het etiket valt te lezen dat het toestel is voorzien van een intern geheugen van 256 GB. Dit zou voor sommige iPhone-bezitters een fijne vooruitgang kunnen zijn. Zeker wanneer je het toestel gebruikt voor het maken van haarscherpe foto’s en video’s, kan het interne geheugen snel vol beginnen te raken. Met dit vergrootte model zal dat probleem niet langer opspelen.

Geheugen

Overigens komt het gerucht dat de iPhone 7 wordt uitgevoerd met een extra groot intern geheugen niet helemaal uit de lucht vallen. Eerder maakte Apple al bekend dat het voortaan een nieuwe iCloud-bundel met maar liefst twee terabyte aan geheugen aan zou bieden aan consumenten. Tot voor kort was een iCloud-bundel met een terabyte aan geheugen het grootst mogelijke pakket. Het gerucht over het interne geheugen van de iPhone 7 is in lijn met dit nieuwsbericht. Apple wil het voor consumenten makkelijker maken om meer bestanden te bewaren en over verschillende apparaten te delen.

Rate this post

Geef een reactie