Apple event

Apple heeft de media uitgenodigd voor het aankomende iPhone-evenement. Op woensdag 7 september aanstaande ronde klok van 19.00 uur Nederlandse tijd houdt Apple een evenement waar de nieuwe iPhone-modellen worden onthuld. Het evenement zal plaatsvinden in het Bill Graham Civic Auditorium, te San Fransisco. Naast enkele interessante aankondigingen, zoals een nieuwe Apple Watch, draait het uiteindelijk natuurlijk om één apparaat: de iPhone 7 en iPhone 7 Plus.

Livestream van het evenement

“Hé Siri, wat gebeurt er op 7 september?” Stel die vraag maar eens op je iPhone. De virtuele assistent geeft grappige antwoorden. Als je zegt “See you on the seventh” (de uitnodigings-tekst van dit jaar) of in het Nederlands “Tot de zevende”, dan zal Siri op meerdere manieren antwoorden. Ook zoeken veel mensen naar de hints in de uitnodiging. Wijst de uitnodiging, met diep zwarte achtergrondkleur en heldere kleuren op de voorgrond, soms op een OLED-scherm? Of een ‘Dark-mode’ van iOS 10? We zullen het 7 september weten. Uiteraard kun je ook dit jaar het evenement volgen een livestream die Apple online plaatst. Er is zelfs een speciale Apple Events-app waarop je live naar presentaties kunt kijken van Apple. Verder kun je het event waarschijnlijk volgen via iPhone, iPad, computer of Apple TV. Uiteraard zullen wij de link van de livestream op onze website plaatsen.

Wat kunnen we verwachten?

Naast de aankondiging van de iPhone 7 en iPhone 7 Plus, wordt er mogelijk aandacht besteedt aan iOS 10 en de Apple Watch 2. Mogelijk wordt er ook een nieuwe Macbook of iMac aangekondigd. Wat we voor de iPhone 7 kunnen verwachten lijkt voor zich te spreken: een toestel wat qua uiterlijk grotendeels lijkt op de iPhone 6S, maar voornamelijk intern weer enkele goede verbeteringen heeft gekregen. Ook zou de koptelefoonaansluiting verdwijnen en de gewone fysieke homeknop plaatsmaken voor een drukgevoelige homeknop (Force Touch).

Schakel dus volgende week woensdag zeker in voor het Apple-evenement, en kom direct te weten vanaf wanneer je een iPhone 7 abonnement of iPhone 7 Plus abonnement kunt afsluiten in Nederland! Reserveren is overigens nu al mogelijk!

Rate this post

Geef een reactie