iphone 7 jet white

Ben je van plan om een iPhone 7 of iPhone 7 Plus te kopen en baal je dat deze niet in de ‘kleur’ wit leverbaar is? Dan is het verstandig om nog even te wachten met het kopen van de iPhone 7. Volgens de Japanse website Macotakara brengt Apple namelijk binnenkort een nieuwe kleur op de markt: Jet White.

Uitvoeringen iPhone 7 en 7 Plus

Momenteel zijn de iPhone 7 en iPhone 7 Plus verkrijgbaar in de volgende kleuren: Black (zwart), Silver (zilver), Gold (goud), Rose Gold (rose goud) en Jet Black (gitzwart). De laatstgenoemde variant is alleen verkrijgbaar in combinatie met 128Gb en 256GB opslagruimte. Aan deze kleuren voegt Apple volgens Macotakara dus de kleur Jet White toe. Het is nog niet bekend wanneer deze kleur zal worden toegevoegd aan het assortiment. Ook is niet bekend of ook deze uitvoering alleen verkrijgbaar zal zijn met een opslagcapacitiet van 128GB en 256GB.

Jet Black

Macotakara is niet zomaar een website: de website voorspelde namelijk al eerder dat de iPhone 7 en 7 Plus in de kleur ‘Jet Black’ uitgebracht zouden worden. Daarnaast was de website de eerste die wist te melden dat Apple de koptelefoonaansluiting zou schrappen bij de nieuwste iPhones. De tijd zal het leren of de Japanse website het opnieuw bij het juiste eind heeft.

Nieuwe kleuren worden vaker later geïntroduceerd

Het is niet de eerste keer dat Apple er voor kiest een nieuwe kleur op een later tijdstip te lanceren. Dit werd eerder gedaan bij de iPhone 4: toen kondigde Apple de kleur al wel eerder aan, maar moesten consumenten er nog 9 maanden op wachten. Dat kwam omdat er bij de witte kleur sprake was van teveel lichtlekkage; er ontsnapte licht langs de randen en door de achterzijde van de behuizing. Met de kleur ‘Jet White’ zou Apple deze problemen hebben weten te voorkomen.

Rate this post

Geef een reactie