iPhone 7 abonnement

Op verschillende websites wordt gesuggereerd dat Apple dit jaar niet één iPhone 7 Plus op de markt zal brengen, maar met twee varianten komt. De tweede iPhone 7 Plus wordt gezien als een Plus Premium-versie. Volgens de geruchten zou de Plus Premium-versie over een camera beschikken, die voorzien is van twee lenzen. Dit bevordert de kwaliteit van de foto’s en video’s die met deze camera gemaakt worden.

Het gerucht over de Plus Premium-versie van de iPhone 7 komt van Kota Ezawa, een analist van het onderzoeksbureau Citi Research.

Verbeterde camera in de iPhone 7 Plus Premium

In het rapport wat Ezawa eerder naar buiten bracht staat dat hij verwacht dat Apple dit jaar met twee modellen komt die allebei een 5,5 inch-scherm hebben. Een van deze toestellen zou met een cameramodule worden uitgevoerd, die twee lenzen heeft. Overigens is Apple niet het eerste bedrijf wat met een dergelijke module komt. Ook de LG G5 is voorzien van een camera met twee lenzen, evenals de P9 en P9 Plus van Huawei.

Het komt niet geheel uit de lucht vallen dat Ezawa een derde toestel verwacht bij de introductie van de iPhone 7 in september. Eerder deden al geruchten de ronde dat Apple met een iPhone 7 Pro zou komen.

Vier nieuwe toestellen in 2016

Als er inderdaad twee versies van de iPhone 7 Plus op de markt worden gebracht in 2016, dan betekent dit dat Apple dit jaar in totaal vier nieuwe smartphones geïntroduceerd heeft. Eerder bracht Apple namelijk al de iPhone SE uit, naast de verwachte iPhone 7, iPhone 7 Plus en iPhone 7 Plus Premium.

Voor Nederlandse en Belgische gebruikers van de iPhone zal het nog even duren voordat zij gebruik kunnen maken van de iPhone 7. Dit toestel wordt naar alle waarschijnlijkheid eind september op Nederlandse en Belgische markt gebracht.

Rate this post

Geef een reactie