iphone 7 jet black

Als je op zoek bent naar een nieuwe smartphone wilt je natuurlijk een model wat gebruiksvriendelijk is. Het apparaat moet lekker in de hand liggen en uiteraard praktisch zijn. Dat betekent dat het toestel tegen een stootje moet kunnen. En het is wel zo handig als het formaat niet te groot is, maar ook niet te klein. Zo ben je verzekerd van een telefoon die gemakkelijk in je broekzak past maar wel een scherm heeft wat groot genoeg is om lekker mee te kunnen werken. Dan is de iPhone 7 precies wat je zoekt.

Water- en stofbestendig

De nieuwe iPhone 7 is in tegenstelling tot zijn voorgangers IP67 gecertificeerd. Dit betekent dat de telefoon water- en stofbestendig is. Uiteraard is het niet de bedoeling dat je het toestel urenlang in bad legt, maar een onderdompeling van maximaal dertig minuten zal het apparaat met gemak doorstaan. Dit geldt ook voor een onverwachte regenbui. Wel zo handig als je in weer en wind over straat moet met je je telefoon. Het verlengt de levensduur van je telefoon dan ook aanzienlijk.

Draadloos muziek luisteren

Een andere innovatie van de iPhone 7 is het ontbreken van een koptelefoonaansluiting. In plaats daarvan kun je muziek luisteren via draadloze oordopjes en een bluetoothsysteem. Het is in het begin even wennen, maar daarna eigenlijk vooral heel praktisch. Je hebt nooit meer last van in de knoop geraakte snoeren en kabelbreuken. In plaats daarvan doe je de dopjes in je oor en je bent meteen klaar om te gaan. En dat dit niet ten koste hoeft te gaan van de kwaliteit bewijst de iPhone 7 wel. De muziek klinkt net zo mooi als bij de een koptelefoon mét snoer. Kortom: praktisch en gebruiksvriendelijk zijn de beste omschrijvingen van dit nieuwe Apple-product.

Ga jij voor de iPhone 7 of iPhone 7 Plus? Je kan kiezen tussen dede 32GB, 128GB en 256GB uitvoering.

Rate this post

Geef een reactie