New iphone 7

Het nieuwe toestel van Apple, de iPhone 7 en iPhone 7 Plus, zal naar alle verwachting tijdens de Apple Keynote op 7 september gepresenteerd worden. Direct na het evenement is het voor landen uit de eerste groep (vb: VS, Groot-Brittannië, Duitsland, Frankrijk, etc.) mogelijk om het toestel te reserveren. Pas vanaf eind september zou het toestel ook in Nederland en België te reserveren zijn. Begin oktober komt het toestel vervolgens in de Nederlandse en Belgische winkels te liggen.

Met de naderende presentatie van de iPhone 7 en iPhone 7 Plus zijn de geruchten over het nieuwe toestel flink toegenomen. Mede door het feit dat er in de afgelopen maanden verschillende foto’s van de mogelijke verpakking van het toestel zijn uitgelekt.

Meer intern geheugen en een nieuwe kleur

Een van de veranderingen die Apple zou hebben doorgevoerd in de iPhone 7 en iPhone 7 Plus is een groter intern geheugen. Het model van 16GB zou mogelijk wegvallen en vervangen worden door een model met een intern geheugen van 32GB, 128GB en 256GB. Consumenten die het toestel willen gebruiken om te bellen en sms’en kunnen kiezen voor het model met een intern geheugen van 32GB. De overige toestellen zijn bedoeld voor consumenten die het toestel als heus multimedia apparaat wensen te gebruiken.

Naast een model met een groter intern geheugen zou Apple eveneens werken aan een nieuwe kleur toestel. Zo zou er een donkere variant van de Apple Spacegrey op de markt gebracht worden. De kleur van dit model neigt naar zwart.

Een snellere processor

De processor in de iPhone 7 en iPhone 7 Plus zou sneller zijn dan de processors die tot nu toe werden gebruikt in de iPhones. Het zou gaan om de A10-processor van Apple, waarmee meer apps tegelijkertijd gebruikt kunnen worden en apps sneller draaien.

Rate this post

Geef een reactie