iphone 7 pre order

Als enthousiast smartphonefotograaf kun je er niet omheen: de nieuwe iPhone 7. Deze nieuwe smartphone heeft namelijk een nieuw soort camera die beter is dan elke camera op welke smartphone dan ook. En de foto’s die je er mee maakt zijn van ongelooflijke kwaliteit. Haast niet te onderscheiden van de foto’s die je maakt met een normaal fototoestel.

Innovaties

De camera heeft een grotere lens waardoor je profiteert van meer lichtinval. Ook is de flitser een flink stuk krachtiger, waardoor je ook bij schemer nog de mooiste foto’s kunt maken. Dankzij andere handige snufjes zoals beeldstabilisatie worden je foto’s minder beïnvloed door beweging, wat de kwaliteit eveneens ten goede komt. Een andere ontwikkeling is de zogenaamde ‘Image Signal Processor’. Hiermee maak je foto’s die werkelijk haarscherp zijn.

Twee lenzen

Als je kiest voor de iPhone 7 Plus krijg je zelfs een toestel met niet één maar twee lenzen. De ene lens is een groothoeklens, de andere een telelens. Hiermee kun je verder in- en uitzoomen zonder dat dit ten koste gaat van de fotokwaliteit. Ook krijgen je foto’s in één klap een veel professionelere uitstraling. Zo wordt foto’s maken met de iPhone 7 wel heel aantrekkelijk.

Voldoende opslagmogelijkheden

Als je graag en veel foto’s maakt heb je natuurlijk wel voldoende geheugen nodig om al deze foto’s te kunnen bewaren. Gelukkig is de iPhone 7 daarom beschikbaar met een opslagcapaciteit van 256GB. Dankzij deze enorme geheugencapaciteit kun je al je foto’s en video’s kwijt. En dan nog houd je voldoende ruimte over om gebruik te maken van je telefoon en naar hartenlust dingen op te slaan.

Rate this post

Geef een reactie