iPhone 7 abonnement

Een onderdeel waar altijd naar gekeken wordt en wat ook vaak discussie oplevert is de accuduur van smartphones. Ook Apple is actief op zoek naar een langere accuduur en krijgt het ook elk jaar voor elkaar om de nieuwe iPhone van een langere accuduur te voorzien. Ook bij de iPhone 7 zijn er weer diverse maatregelen getroffen.

Verbeterde hardware

Eén manier om de accuduur van de iPhone te verbeteren is om de hardware onder handen te nemen. Apple doet dit bij de iPhone 7 onder andere met een betere processor, coprocessor en werkgeheugen. Zo is onder andere de processor verbeterd ten opzichte van de huidige iPhone versie. De huidige A9 processor wordt vervangen door de efficiëntere en zuinigere A10 processor. Dit levert naast betere prestaties ook een betere accuduur op. Daarnaast wordt de M10 coprocessor ook aangepakt. Vooral op het gebied van beweging wordt deze chip verbeterd. Apps die gebruik maken van de informatie over de beweging van een gebruiker kunnen op deze manier efficiënter met de iPhone omgaan. Ook het werkgeheugen heeft een positieve invloed op de accuduur. Voornamelijk omdat apps minder vaak hun gegevens opnieuw hoeven op te halen.

Software

Ook met software kan Apple het één en ander verbeteren aan de accuduur van de iPhone 7. Zo heeft ook de nieuwe versie van het besturingssysteem, iOS 10, enkele verbeteringen waardoor de iPhone beter omgaat met de accu. Zo zal de nieuwe software onder andere worden voorzien van verbeteringen waardoor de hardware slimmer om kan gaan met de accu. Dit om de accuduur zoveel mogelijk positief te beïnvloeden.

Externe oplossingen

Ook komt Apple met oplossingen van buitenaf. Zo heeft het bedrijf kort geleden nog een case geïntroduceerd met daarin een externe accu. Als je de telefoon in dit hoesje stopt maakt het aanspraak op de extra accu die in het hoesje zit. Ook hierdoor geniet je langer van de iPhone en het iPhone 7 abonnement.

Rate this post

Geef een reactie