Apple Airpods

Het heeft er alle schijn van dat de nieuwe iPhone 7, die volgens de laatste geruchten begin september tijdens een Apple Keynote gepresenteerd zal worden, geleverd wordt met draadloze AirPods. Er zou een foto gelekt zijn van de achterzijde van een iPhone 7-doosje, waarbij de foto de indruk wekt dat Apple een draadloze koptelefoon met het toestel mee zal sturen. Eerder al lekte een andere foto uit, waarmee Apple nog de indruk wekte dat het zou kiezen voor Lightning-oordopjes met een losse adapter.

Verschillende foto’s van de iPhone 7

In de afgelopen dagen verschenen er meermaals foto’s van de achterkant van de iPhone 7-verpakking op internet. Een deel van deze foto’s lijkt duidelijk nep te zijn, maar bij een ander deel zijn de hoesjes nauwelijks van een origineel te onderscheiden. Wanneer de foto’s inderdaad blijken te kloppen, dan zal de nieuwe iPhone 7 inderdaad geleverd worden met draadloze AirPods. Deze merknaam voor de draadloze oortjes van Apple werd vorig jaar geregistreerd, wat erop kan duiden dat Apple op dat moment al bezig was met de ontwikkeling van dit product. De AirPods zouden via een Bluetooth-verbinding aan het toestel te koppelen zijn.

Een water- en stofdichte behuizing

Met de mogelijke introductie van AirPods speelt Apple in op de wens van veel consumenten om een water- en stofdicht toestel te ontwikkelen. Door het gebruik van AirPods zou de aansluiting voor een koptelefoon niet langer noodzakelijk zijn. Eerder al deden geruchten de ronde dat ook de poort voor de Lightning-kabel afgesloten zou worden met een rubberen dopje. Zo wordt voorkomen dat er stof of vocht bij de hardware van het toestel kan komen. Zeker het stof vormt voor veel iPhone-bezitters een grote ergernis, omdat dit naar verloop van tijd de werking van de oplaadconnector kan belemmeren.

Rate this post

Geef een reactie