iphone 7

Naast een Black, Silver, Gold en Rose Gold uitvoering is de iPhone 7 ook verkrijgbaar in Git Zwart (Jet Black). De nieuwe kleur is absoluut een schoonheid. Hij zit strak in de lak en is zó intens zwart dat je amper verschil ziet tussen de voor- en achterkant van de iPhone 7 of iPhone 7 Plus in deze kleur. Overweeg je ook een iPhone 7 abonnement af te sluiten in de kleur Jet Black? Besef je dan wel dat deze kleur erg krasgevoelig is.

Gebruikssporen gitzwarte iPhone 7

Apple heeft bij aanvang zelfs gewaarschuwd voor de beperkte krasbestendigheid van de kleur. Zou waarschuwt het bedrijf op zijn eigen website dat de gitzwarte iPhone 7 en iPhone 7 Plus na een tijd gebruikssporen (lees: krasjes) kan gaan vertonen: “De glanzende afwerking van de gitzwarte iPhone 7 is het resultaat van een proces met 9 stappen waarbij het materiaal zeer zorgvuldig is geanodiseerd en gepolijst. De buitenkant is net zo hard als bij andere geanodiseerde Apple-producten, maar de glanzende laag kan na verloop van tijd minuscule doffe gebruikssporen gaan vertonen. Als je dit liever wil voorkomen, raden we je aan om je iPhone te beschermen met een van de vele verkrijgbare hoesjes,” aldus Apple.

Ben je toch gevallen voor de charmes van zo’n hoogglans iPhone 7, moet je hem natuurlijk wel een goed hoesje geven. Er waren echter een aantal mensen zo eigenwijs om dat niet te doen. Hun toestellen zien er na een paar maanden als volgt uit. Zonde van zo’n dure iPhone, toch? 

Rate this post

Geef een reactie