batterij

Eerder doken er al afbeeldingen op waaruit geconcludeerd zou kunnen worden, dat de iPhone 7 van een grotere batterij voorzien wordt. Er is echter nog meer nieuws over de batterij naar buiten gekomen. Zo zou het Chinese Weibo informatie naar buiten hebben gebracht waaruit blijkt dat de iPhone 7 een batterij krijgt met een capaciteit van 1735 mAh. De iPhone 7 Plus zou volgens hetzelfde bedrijf voorzien worden van een batterij met een capaciteit van 2810 mAh.

Verschil met de iPhone 6S en iPhone 6S Plus

Mochten de geruchten over de verbeterde batterij juist zijn, dan heeft de iPhone 7 een upgrade gehad ten opzichte van zijn voorganger. De iPhone 6S werd namelijk geïntroduceerd met een batterijcapaciteit van 1715 mAh. Ook de batterijcapaciteit van de iPhone 6S Plus was minder groot (namelijk: 2750 mAh), dan die van de vernieuwde iPhone 7 Plus.

Een upgrade van de batterij zou voor consumenten een mogelijke uitkomst vormen voor het probleem dat de huidige batterij bij een intensief gebruik vaak al aan het einde van de middag leeg is. De upgrade uit de huidige geruchten zal echter niet voor een spectaculair verschil zorgen. Naast een upgrade van de batterij kan ook een optimalisatie van het besturingssysteem op de iPhone een positieve invloed hebben op de batterijduur van het toestel.

Smart Connector in de iPhone 7

Niet alleen doen geruchten de ronde dat de iPhone 7 voorzien wordt van een grotere batterij, ook zou het toestel worden uitgevoerd met een Smart Connector. De nieuwste iPad Pro-modellen zijn al voorzien van deze Smart Connector. Met de Smart Connector is het mogelijk om de iPhone 7 straks draadloos op te laden.

Het gerucht dat er nieuwe smartphonehoesjes komen met een ingebouwde accu versterkt het idee dat de iPhone 7 van een Smart Connector wordt voorzien.

Rate this post

Geef een reactie