Een Hollandsnieuwe iPhone 7 abonnement biedt één bundel voor al je telefoonzaken. Je belt, sms’t en internet dus uit één bundel, waarbij het niet uitmaakt waar je het tegoed aan verbruikt. Stel de filters in en vergelijk direct:

Hollandsnieuwe iPhone 7 abonnementen

Bij Hollandsnieuwe hoef je niet na te gaan hoeveel je per maand wilt bellen en internetten. Hollandsnieuwe maakt namelijk gebruik van één grote bundel waarbij je zelf bepaalt waar je het tegoed voor gebruikt. Hollandsnieuwe maakt dan ook geen verschil in belminuut, sms of megabyte aan data.

Verschillende iPhone 7 Hollandsnieuwe abonnementen

Bij Hollandsnieuwe krijg je de keuze uit verschillende bundelgroottes. Zo is er altijd een bundel die precies bij jou past. De kleinste bundel omvat 300 megabytes, belminuten of sms’jes. Bij de grootste bundel ontvang je 2000 megabytes aan data of belminuten. Het maakt bij Hollandsnieuwe niet uit waar je dit tegoed aan verbruikt. Er wordt dan ook geen verschil gemaakt in belminuut of megabyte data. Dit is voor Hollandsnieuwe allemaal gelijk.

Toestelprijs

Bij Hollandsnieuwe krijg je ook de keuze of je de toestelprijs van je telefoon per maand wilt betalen of vooraf in één keer. Als je het bedrag in één keer betaalt wordt je maandbedrag voor het abonnement goedkoper en betaal je minder per maand gedurende de looptijd. Wil je dit bedrag niet in één keer voldoen kun je er voor kiezen om de toestelprijs iedere maand een beetje te voldoen.

In het buitenland

Als je in het buiteland gebruik maakt van internet of bellen gaat dit ook van je bundel af. Echter gelden er in het buitenland wel andere tarieven voor het bellen en internetten.