Op zoek naar een iPhone 7 32GB abonnement? Op deze pagina vergelijk je direct de goedkoopste iPhone 7 aanbiedingen voor de uitvoering met 32GB aan geheugen. Verkrijgbaar in de kleuren space gray, gold, silver en rose gold.


Na de iPhone 6, iPhone 6s, iPhone 6s Plus en daarna de iPhone SE is het de beurt aan de iPhone 7. Op internet wordt er al voldoende gespeculeerd over de nieuwste telefoon van Apple. Zoals elke keer als een nieuwe telefoon van Apple wordt gelanceerd, gaan er op internet verhalen de ronde over wat de telefoon allemaal in zich zal hebben. Ook zijn er al foto’s gelekt van wat het toestel mogelijk zal gaan worden. Waarschijnlijk zal de iPhone 7 eind augustus gepresenteerd worden, maar ook dit is nog steeds onbekend. Het kan ook september worden, maar Apple heeft in elk geval nog niks bevestigd. De meeste sites praten over een lancering in de Benelux voor september of oktober. In dit artikel zullen de belangrijkste nieuwe eigenschappen van de iPhone 7 32GB naar voren komen, waarbij het belangrijk is te beseffen dat het gaat om speculaties en dat niks zeker is. Aan het einde zal de verrassende keuze van Apple worden besproken om te kiezen voor een 32GB variant. Een iPhone 7 abonnement zal te verkrijgen zijn vanaf ongeveer oktober, afhankelijk van de presentatie.

Wat haal je in huis met een iPhone 7 32GB?

Naar verwachting zal de iPhone 7 32GB een A10-processor met M10-coprocessor hebben. Ook zal er een snelle grafische chip in het toestel zitten. Deze drie dingen zorgen ervoor dat het toestel ontzettend snel zal worden. Dingen zoals websites en apps zullen binnen zeer korte tijd geladen en geopend zijn. Door een snelle grafische chip zullen video’s en films op zeer hoge kwaliteit te zien zijn. Ook games zullen een scherp uiterlijk hebben en zullen zonder problemen geopend kunnen worden in hoge kwaliteit.

Verder zal er een dubbele cameralens in de telefoon komen. Dit houdt in dat er een sterke verbetering van foto’s maken zal komen in de telefoon. Ook zal er een extra infraroodsensor komen, waardoor de camera automatisch scherp stelt op de belangrijke dingen. Ook kun je achteraf nog scherp stellen op belangrijke dingen van de foto. Ook de frontcamera van de iPhone zal een stuk verbeterd worden in dit nieuwe model. Hierdoor is de telefoon niet alleen maar een telefoon, maar met zoveel megapixels als de iPhone 6 ook al had wordt de iPhone 7 een telefoon die ook kan fungeren als camera.

De homeknop zal ook verbeterd worden. Dit is te zien op de foto’s. Het lijkt een knop te zijn die je alleen maar kan aanraken en niet kan indrukken. Bewijs voor deze theorie is er ook via de update van iOS, iOS 10. Deze update heeft namelijk het vergrendelscherm doen veranderen van ‘slide to unlock’ naar ‘press to unlock’. Het lijkt er dus op dat het naar rechts schuiven verleden tijd is, en vanaf nu zal de iPhone alleen nog maar werken met een Touch ID. Ook komt er een Raise to Wake functie. Je scherm zal dus bij notificaties niet direct oplichten, maar pas als je zelf je telefoon oppakt gaat hij de notificaties laten zien. Dit scheelt een stuk voor ’s nachts maar ook om je telefoon pas te pakken als je hem zelf wil pakken.

Ook zal waarschijnlijk de koptelefoonaansluiting van de iPhone niet meer beschikbaar zijn in de nieuwe versie. Dit heeft als voordeel dat de iPhone 7 daarmee waterdicht gemaakt zal zijn. Ook kan daardoor een extra speaker in de telefoon geplaatst worden, zodat het geluid van de telefoon een stuk verder reikt dan eerder. Jammer is wel dat je dus je gewone oortjes niet meer kunt gebruiken. Dan zou je moeten gaan werken met een Bluetooth koptelefoon of een Lightning-oortjes. Er gaan ook geruchten dat Apple om dit probleem te voorkomen een adapter bouwt die aan de Lightningpoort van de telefoon kan en die daarin een traditionele koptelefoon aansluiting heeft. De vraag is echter of je deze bij de iPhone zal krijgen of dat je deze moet kopen. Als het laatste het geval is, dan is het een groot nadeel voor de mensen die gewend zijn aan traditionele oortjes.

De versies van de iPhone 7

De verwachting is dat de iPhone 7 evenals de iPhone 6s in twee formaten zal komen. Er zal één komen met een 4,7 inch scherm en een grotere versie met een 5,5 inch scherm. De resolutie van de schermen zal hetzelfde blijven als die bij de iPhone 6s ook waren, dus 1334 x 750 voor de 4,7 inch en 1920 x 1080 voor de 5,5 inch. Waarschijnlijk zal de telefoon worden uitgevoerd in een dunner formaat dan de iPhone 6s en iPhone 6s Plus. Deze zijn 143 gram bij 7,1 en 7,3 millimeter dikte. Een iPhone 7 32GB zal dan 6 millimeter dik zijn. Dit kan bijna de dunste telefoon ooit zijn.

Verder kiest Apple er dus voor om een 32GB variant uit te brengen, naar alle waarschijnlijkheid. Dit is verrassend, want dit is nog niet eerder voorgekomen. Dit is waarschijnlijk gedaan om de 16GB variant langzaam van de markt te halen. Het is dus nog gissen of de iPhone 7 überhaupt in een 16GB uitvoering zal komen, maar omdat de telefoon gericht is op hoge presentaties kan verwacht worden dat pas vanaf 32GB het een leuke telefoon is om te gebruiken. Dit heeft er voornamelijk mee te maken dat de updates die de telefoon zal moeten doen een aantal GB kosten. Als je dan nog apps hebt en hoge kwaliteit foto’s maakt, zal de telefoon snel vol zitten. Daarom is waarschijnlijk gekozen voor een 32GB variant. Dit is prettig, omdat je nu alleen kan kiezen tussen een 16GB en 64GB. 32GB zal voor de meeste mensen de perfecte middenweg zijn.

De iPhone 7 wordt dus pas over een maandje of 2 verwacht en zal ongeveer €749 kosten. Het is dus beter om de telefoon in een abonnement te nemen, een iPhone 7 32GB abonnement zal bij de meeste providers al snel worden aangeboden vanaf ongeveer €60 per maand. Hij zal waarschijnlijk verkrijgbaar zijn in grijs, goud, rosé goud en zilver, dezelfde kleuren dus als bij de iPhone SE. Ook zal hij dus even zwaar zijn als de iPhone 6s, maar wel dunner. Door dit uiterlijk en de kleuren waarin hij geproduceerd zal worden, zal het een luxe telefoon zijn om te zien en om te hebben, vanwege de hoge prestaties die Apple weer zal bieden in dit nieuwe model.