De iPhone 7 en iPhone 7 Plus worden naar verwachting in september 2016 gepresenteerd. Enkele weken later zijn ze dan ook in Nederland te verkrijgen. Verschillende providers komen rond de introductie van de nieuwe telefoon dan ook met een iPhone 7 aanbieding. Op verschillende manieren kun je korting bedingen bij je iPhone 7 abonnement. Bij de ene provider in de vorm van korting op je maandfactuur gedurende de abonnementsperiode, bij andere providers in de vorm van extra diensten.

iPhone 7 en iPhone 7 Plus aanbiedingen

Zoals elk jaar komt Apple ook in 2016 met een nieuw model van de iPhone. De iPhone 7 wordt daarmee de opvolger van de iPhone 6S die in september 2015 werd gepresenteerd. Zoals de voorgaande jaren komt ook de iPhone 7 in twee edities. Zo is er de iPhone 7 met een 4,7-inch scherm en een Plus versie met een scherm van 5,5-inch. Daarbij komt de iPhone 7 met nieuwe functionaliteit en verbeterde hardware. Dit alles om de nieuwe iPhone nog sneller en beter te maken dan zijn voorganger.

iPhone 7 aanbieding: Loont dat?

Ten tijde van de introductie van de nieuwe iPhone komen de providers traditiegetrouw met ieder hun eigen iPhone 7 aanbieding. Zo bieden providers extra data aan of stunten ze juist met de hoogte van de losse toestelprijs. Ook bieden sommige providers extra diensten aan in combinatie met de iPhone 7, zoals Spotify Premium of 4G in plaats van de standaard 3G verbinding. Er zijn zelfs al providers te vinden met een iPhone 7 aanbieding met het nieuwe 4G+ verbinding.

Wil je een iPhone verkopen of inleveren, kijk dan eens op iphoneverkopen.nl

Korting bij goede aanbiedingen

De meeste providers geven bij hun iPhone 7 aanbieding standaard een korting aan zolang je abonnement loopt. Zo krijg je bij de meeste providers een korting op je maandelijkse factuur. Ook zijn er providers die juist korting geven op de losse toestelprijs. Bij de meeste abonnementen die worden afgesloten dien je als klant nog bij te betalen voor het toestel. Dit is voor veel mensen een struikelblok en providers proberen je met korting op de toestelprijs dan ook over te halen toch een abonnement af te nemen. Sommige providers geven de klant de keuze om de losse toestelprijs vooraf in één keer te voldoen of dit ook per maand te spreiden gedurende de looptijd van het abonnement.

De beste deals en acties

Een andere manier om met een iPhone 7 aanbieding te komen is door middel van korting op je bundel. Bij een iPhone 7 sluit je in de meeste gevallen een bundel af met daarin data, belminuten en sms’jes. Zo kun je kiezen voor meer data dan belminuten. Bij veel providers is het aantal sms’jes die je kan versturen onbeperkt. Ook geven sommige providers standaard een verhoging van het aantal data dat je afsluit. Zo kun je een lagere abonnementsvorm kiezen waarbij je toch evenveel data ontvangt. Daarnaast bieden veel providers een iPhone 7 aanbieding aan in combinatie met 4G of zelfs 4G+. De huidige standaard is het iets minder snelle 3G. Bij het afsluiten van een abonnement met de iPhone 7 wordt je vaak gratis verhoogd naar het snellere 4G netwerk.