iPhone 7 en iPhone 7 Plus

De nieuwe iPhone 7 is het ultieme voorbeeld van veelzijdigheid. Het toestel is, zoals we van Apple gewend zijn, geweldig vormgegeven. Zowel van binnen als van buiten is het een plaatje om te zien. Maar er is meer. Deze smartphone bevat ook allerlei geweldige innovaties. Denk bijvoorbeeld aan draadloze oordopjes en een nieuwe homeknop. Het toestel wordt standaard geleverd met het besturingssysteem iOS 10. Dit besturingssysteem bevat onder meer de verbeterde versie van Siri, het spraakgestuurde systeem van Apple. Hiermee houdt jij je handen vrij.

Sneller en zuiniger

Daarnaast heeft de telefoon een nieuwe processor die niet alleen sneller maar ook veel zuiniger is geworden. Er zijn twee snelle cores die de zwaardere taken uitvoeren en twee langzamere cores die de lichtere taken op zich nemen. Hierdoor verbruikt de accu veel minder stroom. Maar ook de accu zelf is aangepast. Het formaat is groter geworden en de capaciteit is eveneens hoger. Als gevolg hiervan gaat de accu langer mee. Je hoeft je telefoon dus minder vaak op te laden.

Geweldige fotokwaliteit

Het beste feature van de iPhone 7 is echter de camera. De lens is groter geworden waardoor je profiteert van meer lichtinval. Ook is de flitser krachtiger geworden, zodat je ook bij slechte lichtomstandigheden nog mooie foto’s kunt maken. Als je kiest voor een iPhone 7 Plus heb je zelfs twee lenzen: een groothoeklens én een telelens. Zo maak je foto’s die zich kunnen meten met de foto’s van een normaal fototoestel.

Water- en stofdicht

De iPhone 7 en iPhone 7 Plus zijn iP67 gecertificeerd en dus water- en stofdicht. Je hoeft dus niet langer bang te zijn voor onherstelbare schade als gevolg van water. Kortom, de iPhone 7 is een mooi en veelzijdig toestel.

Rate this post

Geef een reactie