iPhone 7 camera

Als je het leuk vindt om foto’s te maken en op zoek bent naar een nieuwe smartphone is de iPhone 7 echt een toestel voor jou. Deze smartphone bevat namelijk de beste camera je je maar kunt wensen. En dit zie je terug in de foto’s. Deze zijn niet alleen mooi en haarscherp, maar zijn haast net zo goed als de foto’s uit een normaal fototoestel. De iPhone 7 is dan ook de eerste keus voor elke liefhebber van smartphonefotografie.

Betere kwaliteit dan ooit

De camera van deze smartphone is anders dan alle voorgangers. De lens is om te beginnen veel groter, wat het aanzien van de telefoon ook meteen heel anders maakt. Dankzij de grotere lens is de lichtinval beter, waardoor de kwaliteit van de foto’s ook beter is. De superkrachtige flitser zorgt er bovendien voor dat je ook onder slechte lichtomstandigheden nog prima plaatjes kunt schieten.

Technische snufjes

Ook heeft de nieuwe iPhone beeldstabilisatie. Hiermee worden lichte bewegingen weg gefilterd als je foto’s maakt en worden je foto’s veel scherper. Dankzij een andere uitvinding: ‘Image Signal Processor’ worden je foto’s ook veel mooier in kwaliteit. Al met al maak je met deze smartphone verbluffend mooie foto’s.

Twee lenzen

Als je de iPhone 7 Plus neemt krijg je niet alleen de bovengenoemde camera maar ook nog een lens extra. In totaal heb je dus twee lenzen. Een groothoeklens en een telelens. Hiermee kun je uitstekend in- en uitzoomen terwijl de kwaliteit van je foto’s gelijk blijft. Ook wordt de fotokwaliteit door deze twee lenzen veel mooier en professioneler. Kortom, foto’s maken doe je het best met een iPhone 7.

Rate this post

Geef een reactie