Goedkoop iPhone 7 Plus abonnement afsluiten? Stel de filters in en vind direct de goedkoopste aanbiedingen voor de iPhone 7 Plus:

iPhone 7 Plus abonnement informatie

Je denkt erover om een nieuw smartphone abonnement te nemen. Dan valt er heel wat te kiezen. Het aanbod smartphones is vandaag de dag overweldigend. Er is eigenlijk geen één toestel wat niet voldoet aan een bepaalde basiskwaliteit. Elk merk en elk toestel heeft weer zijn eigen sterke punten. Wat je uiteindelijk kiest zal dus vooral afhangen van je persoonlijke voorkeuren. Is een goede camera belangrijk voor je? Dan kies je een toestel met een kwaliteitscamera. Geef je liever de voorkeur aan een prettig beeld? Dan is een smartphone die uitblinkt qua scherm wellicht meer iets voor jou. Zoek je echter een smartphone die over de gehele linie goed presteert? Dan is een iPhone 7 Plus abonnement een uitstekende keuze.

Innovaties

De iPhone 6S was al een prachtig voorbeeld van het vakmanschap van Apple. Toch is de opvolger, de iPhone 7 Plus nog veel innovatiever en eigenlijk op alle fronten een ware topper. Het toestel heeft een grotere accu waardoor je langer gebruik kunt maken van het toestel zonder op te laden. Ook zijn er allerlei andere vernuftigheden aan de iPhone toegevoegd. Denk bijvoorbeeld aan twee cameralenzen waardoor je de mooiste foto’s kunt maken. En wat te denken van een supersnelle grafische chip die ook nog eens zeer laag is in energieverbruik. En minder stroom betekent ook een langere gebruiksduur. De meest opmerkelijke ontwikkelingen zijn echter de draadloze oordopjes. Maar ook features zoals waterbestendigheid en een vernieuwde homeknop zijn niet te missen.

Hoe ziet de iPhone 7 Plus eruit?

Het uiterlijk van de iPhone 7 plus verschilt zo op het oog niet veel van de iPhones 6S. Maar schijn bedriegt. Om te beginnen zijn de antennestrepen bijna onzichtbaar geworden. Dit geldt met name voor de donkere uitvoeringen van het toestel. De lens van de camera is duidelijk groter geworden en springt daardoor ook meer in het oog. De iPhone 7 Plus is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Spacegrijs behoort niet meer tot de standaarduitvoeringen en is vervangen door matzwart en glanzend diepzwart. Deze laatste kleur is alleen mogelijk als je kiest voor een capaciteit van 128GB of 256GB. Als je niet zoveel opslagcapaciteit nodig hebt kun je ook kiezen voor fancy kleuren zoals goud, zilver of roségoud. Vooral het elegante roségoud is momenteel helemaal on-trend. Elk toestel heeft een stevige aluminium behuizing. De afmetingen van het toestel zijn gelijk aan die van de iPhone 6S. Om precies te zijn 4,7-inch voor de reguliere iPhone 7 en 5,5-inch voor de iPhone 7 Plus. In andere woorden: het fijne handzame formaat wat we gewend zijn van Apple. Het toestel is compact en ligt daarom prettig in de hand. Uiteraard is het scherm groot genoeg voor een prettige beeldervaring. En het mooiste is dat de smartphone nog steeds met gemak in je broekzak past.

Opslagcapaciteit

De opslagcapaciteit is bij de iPhone serie altijd iets om even je aandacht bij te houden. Omdat het geheugen niet uitbreidbaar is heb je dus maar één kans om de juiste capaciteit te kiezen. In het verleden was er een optie voor 16GB. In de praktijk blijkt dit vaak te weinig. Het toestel was weliswaar goedkoop, maar je krijgt steeds allerlei frustrerende meldingen over de gelimiteerde geheugencapaciteit. Feitelijk krijg je meer waar je voor je geld als je op z’n minst voor een geheugen van 32GB kiest. Apple onderkent dit en biedt de 16GB daarom met het verschijnen van de iPhone 7 niet langer aan. Ook de 64GB is niet meer beschikbaar. In plaats daarvan komt 32GB gevolgd door 128GB en 256GB. De prijzen van het toestel hangen met name af van de opslagcapaciteit die je kiest. Nu 16GB niet langer beschikbaar is, is het goedkoopste iPhone toestel dus wel wat duurder dan zijn voorgangers. 32GB is de goedkoopste optie, maar de verhouding tussen prijs en kwaliteit is wel veel beter. Wil je echt veel opslagcapaciteit? Dan kun je kiezen voor 128GB of 256GB.

De eigenschappen van de nieuwe iPhone 7 Plus

Het nieuwe Apple-toestel heeft een aantal belangrijke innovatieve eigenschappen:
• Een dubbele camera waarmee je geweldige foto’s maakt.
• Een nieuwe homeknop waardoor het toestel minder kwetsbaar is.
• Water- en stofdicht, de smartphone heeft daardoor een langere levensduur.
• Geen 3,5mm hoofdtelefoonaansluiting meer, gedoe met snoeren is verleden tijd.
• Standaard geleverd met het iOS 10 besturingssysteem, snel en efficiënt.
• Een geavanceerde chip die de smartphone sneller en zuiniger maakt.
• Een grotere accu met meer vermogen voor een langere gebruiksduur.

Topprestaties camera

Zoals gezegd is de grootste verbetering ten opzichte van eerdere modellen de geweldige camera. De iPhone stond altijd al bekend om de uitzonderlijke prestaties op het gebied van fotografie. Toch weet de iPhone 7 Plus deze prestaties naar een nog hoger niveau te tillen. Om te beginnen is de lens groter en dat zie je terug in de fotokwaliteit. Dankzij de nieuwe uitvinding ISP (Image Signal Processor) zijn je foto’s bovendien scherper dan scherp. Het toestel bevat ook nog eens een functie voor automatische beeldstabilisatie. Hierdoor wordt de kwaliteit van je foto’s minder beïnvloedt door beweging. Het meest bijzondere aan de iPhone 7 Plus is echter dat er nog een tweede lens is. De ene lens is een groothoeklens en de andere een telelens, waarmee je extra goed in- en uit kunt zoomen. Zelfs als je flink moet zoomen zal de kwaliteit van de foto behouden blijven. Een ander pluspunt is dat de camera hierdoor beter functioneert bij weinig licht. Dit wordt versterkt door een extra krachtige flitser. Dus als je haarscherpe foto’s wilt maken met je smartphone is een iPhone 7 Plus abonnement een voor de hand liggende keuze waar je zeker geen spijt van zult hebben.

Nieuwe homeknop

De iPhone 7 Plus heeft een nieuw soort homeknop die gebruik maakt van een andere technologie dan eerdere iPhone-modellen. Het is niet langer een fysieke knop maar een Force Touch knop. Dankzij deze zogenaamde Force Touch techniek hoef je de knop niet langer in te drukken maar slechts aan te raken. Zodra je de knop aanraakt voel je een trilling zodat je de illusie hebt dat je een echte knop in hebt gedrukt. Het voordeel hiervan is dat de knop niet langer een echte ‘knop’ is maar een aanraakgedeelte. Het scherm is dus helemaal glad. Hierdoor is de homeknop niet langer gevoelig voor bijvoorbeeld water en stof.

Water- en stofdicht

Je herkent het probleem vast wel: je iPhone wordt nat en is vervolgens onherstelbaar beschadigd. Een ramp natuurlijk. Een iPhone aanschaffen is namelijk een flinke investering en waterschade wordt over het algemeen niet vergoed. Dan ben je mooi de pineut. Gelukkig hoeft dit bij de nieuwe iPhone 7 Plus niet langer het geval te zijn. Dit model is namelijk IP67. Dit betekent dat het toestel stof- en waterbestendig is. Zoals we eerder al aanhaalden is dit dankzij onder meer de vernieuwde homeknop. Waterbestendig wil in dit geval uiteraard niet zeggen dat je er een paar uur mee in het zwembad moet gaan liggen. Maar een flinke regenbui of onderdompeling van maximaal een half uur zou de smartphone prima overleven. Een hele opluchting als je je telefoon weer eens in het toilet laat vallen…

Geen 3,5mm hoofdtelefoonaansluiting meer

Een andere vernieuwend aspect van de iPhone 7 Plus is het ontbreken van een koptelefoonaansluiting. Ook dit draagt bij aan de waterbestendige eigenschap van het toestel. Natuurlijk kun je wel muziek blijven luisteren, maar dan door middel van de Bluetooth functie. Hiervoor zijn er speciale oordopjes meegeleverd bij het toestel. Je zult dus nooit meer last hebben van irritante kabelbreuken en in de knoop geraakte snoeren. Je kunt de oordopjes meteen in je oor doen en je bent klaar. Ontzettend handig natuurlijk.

Standaard geleverd met iOS 10

De iPhone 7 Plus draait standaard met het supersnelle iOS 10 besturingssysteem. iOS 10 zit vol met allerlei handige nieuwe functies, apps en verbeteringen. Eén van deze verbeteringen is dat je veel meer gebruik kunt maken van Siri, het spraakbesturingssysteem. Siri kan dankzij iOS 10 beter luisteren en jouw commando’s dus ook beter begrijpen. Hierdoor wordt Siri in één klap veel gebruiksvriendelijker. Een ander vernieuwend aspect van iOS 10 is dat de telefoon niet langer wordt geactiveerd met een veegbeweging. Een functie die we ‘Slide to Unlock’ noemen. In plaats daarvan is een ‘Press to Unlock’ gekomen. Je raakt alleen de homeknop aan en je ontgrendelt het toestel. Verder maakt iOS 10 gebruik van een ‘Raise to Wake’ functie. Dit betekent dat het scherm oplicht zodra je hem optilt. Dit is wel nodig aangezien je niet langer een knop kunt voelen en dus het licht van het scherm nodig hebt om deze te kunnen lokaliseren.

Snellere en zuinigere chip

De nieuwe iPhone 7 Plus functioneert razendsnel dankzij de vernieuwende A10 Fusion-chip. Deze chip zit voor het eerst in de iPhone quad-core. Deze bestaat uit twee zeer snelle cores en twee langzamere cores. De langzame cores worden gebruikt bij eenvoudige en lichte taken. De wat zwaardere en gecompliceerde taken worden uitgevoerd door de snelle cores. Al gevolg hiervan werkt de chip veel energiezuiniger en zal het toestel minder stroom nodig hebben van de accu. Je kunt de telefoon hierdoor langer gebruiken zonder op te laden.

Langere accuduur

De iPhone 7 Plus werkt niet alleen veel energiezuiniger dan alle voorgangers, de gebruiksduur van de accu is ook langer. En dit is wel iets waar de Apple-liefhebber met smart op zaten te wachten. De iPhones zijn berucht om de snel leeg rakende accu’s. Vaak zelfs zo dat de accu halverwege de dag al aardig leeg begint te raken. Niet echt handig als je nog wel een paar uur door moet. De iPhone 7 Plus heeft daarom een grotere accu met meer vermogen. In combinatie met een zuinige processor zorgt dit ervoor dat je langer gebruik kunt maken van je iPhone. Zo weet je zeker dat je het einde van de dag gemakkelijk haalt met één keer opladen.

Een stereosound voor een geweldige geluidservaring

Bij de eerdere iPhone-modellen was er slechts één speaker. Als je de iPhone 7 plus van de portretstand naar de landschapspositie draait, verandert de telefoonspeaker in een tweede luidspreker. Door de gecombineerde luidsprekers is het geluid van de iPhone 7 tweemaal zo luid als de iPhone 6. Ook kun je dankzij het stereo-effect veel meer verschillende geluidstonen waarnemen. Als gevolg hiervan is het geluid van de iPhone 7 ook veel dynamischer dan bij de iPhone 6. Kortom, op dit toestel klinkt je muziek mooier dan ooit.

Waarom kiezen voor een iPhone 7 Plus abonnement?

De iPhone 7 Plus scoort op alle punten zeer hoog. Het toestel wijkt qua uiterlijk niet drastisch afwijkt van eerdere modellen. En dit is een begrijpelijke keus aangezien Apple veel succes heeft met dit uiterlijk. Het is een herkenbaar en prettig formaat wat groot genoeg is voor een gebruiksvriendelijke ervaring en klein genoeg om in je broekzak te kunnen stoppen. De echte verandering ten opzichte van de iPhone 6 zit bij dit toestel vooral aan de binnenkant. Het nieuwe Apple-device is dankzij de nieuwe processor sneller dan ooit tevoren. Ook werkt het systeem veel zuiniger. In combinatie met een grotere accu die meer vermogen levert profiteer je van een langere gebruiksduur. Je hoeft het toestel dus minder vaak op te laden. Een ander innovatief element is de stof- en waterbestendige eigenschap van het toestel. Het toestel kan een onderdompeling met gemak overleven. Zelfs als het toestel 30 minuten onder water heeft gelegen zal het toestel nog functioneren. Al met al kunnen we dus zeggen dat de levensduur van deze smartphone flink vooruit is gegaan ten opzichte van de eerdere iPhone-modellen. De uitzonderlijke prestaties van de camera zijn echter doorslaggevend om voor dit toestel te kiezen. Dankzij de dubbele camera en beeldstabilisator maak je haarscherpe foto’s die in kwaliteit met geen enkele andere smartphone te vergelijken zijn. Omdat de camera tot de meest gebruikte en dus ook belangrijkste functies van een smartphone behoort is alleen dit al reden genoeg om te kiezen voor een iPhone 7 Plus. Met een goed iPhone Plus abonnement kun jij deze geweldige smartphone binnenkort al in handen hebben.