iPhone 7 reserveren? De iPhone 7 reserveren is nu mogelijk bij KPN, T-Mobile, Tele2, Vodafone, Telfort en Hollandsnieuwe. Wees tijdig met het plaatsen van een reservering of pre order. De aankomende iPhone is waarschijnlijk zeer beperkt leverbaar in de eerste weken na de lancering. Des te eerder je besluit tot het reserveren van de nieuwe iPhone, des te eerder heb jij het toestel in huis. Wanneer je zeer tijdig bent, heb je de iPhone 7 zelfs al op de dag van de Nederlandse release in huis!

iPhone 7 Reservering plaatsen? Pre order nu!

Een ‘pre order’ betekent niets minder dan het reserveren van de iPhone 7. Dit betekent dat je het toestel dan op de dag van de release in huis krijgt, of zo snel mogelijk.

geheugen uitvoeringen

September staat bekend als de maand waarin Apple doorgaans haar nieuwe iPhone aan het grote publiek introduceert. Naar alle waarschijnlijkheid zal de Amerikaanse telecomfabrikant begin september met de introductie van de iPhone 7 komen tijdens een zogenaamde Apple Keynote. Een iPhone 7 reserveren zou volgens de laatste geruchten vanaf begin september mogelijk zijn voor de eerste groep landen en pas vanaf eind september voor Nederlandse en Belgische consumenten. Door een iPhone 7 te reserveren ben je ervan verzekerd dat je het nieuwe toestel als een van de eerste consumenten in handen hebt! Mocht je de iPhone 7 niet reserveren maar direct willen kopen, dan dien je in ieder geval te wachten tot na 7 oktober. In de eerste groep landen is het mogelijk om het toestel vanaf 23 september los te kopen verwacht men. Onder deze eerste groep vallen onder meer de Verenigde Staten, Groot-Brittannië, Duitsland en Frankrijk.

iphone 7 pre order

iPhone 7 reserveren (iPhone 7 pre order plaatsen) bij de release

Om als een van de eerste consumenten in het bezit te zijn van de nieuwe iPhone 7 is het raadzaam om de iPhone 7 te reserveren in de iPhone 7 pre order-fase. Tijdens de introductie van het nieuwe toestel zal Apple bekendmaken waar en wanneer het toestel gereserveerd kan worden en wanneer deze geleverd zal worden. Nederland en België zijn landen die in de tweede opleverfase zitten van Apple, wat betekent dat het toestel hier niet direct verkrijgbaar is na de introductie. Vaak is het wel direct mogelijk om de iPhone 7 te reserveren bij de grote telecomproviders als Vodafone, KPN en T-Mobile. Een iPhone 7 reserveren kan vaak zowel online, als in een fysieke winkel van je telecomaanbieder.

Een iPhone 7 reserveren heeft verschillende voordelen! Door een iPhone 7 pre order te bestellen, voorkom je dat je lang moet wachten op de toestellen als deze in de winkel komen te liggen. Vaak is er zeker in de eerste weken een stormloop op het nieuwste model van Apple, waardoor je al snel een maand of twee maanden zal moeten wachten op je nieuwe toestel. Door een iPhone 7 te reserveren voorkom je dit! Daarbij is een iPhone 7 reserveren vanzelfsprekend niet duurder dan wanneer je deze los in de winkel koopt na de releasedatum.

iphone 7 speakers

Een korte introductie van de iPhone 7

Het is nog niet helemaal duidelijk hoe de nieuwe iPhone uit 2016 eruit zal komen te zien en welke specificaties het toestel heeft. Naar alle verwachting vertelt Apple hier tijdens de Apple Keynote in september meer over. Evenals dat tijdens dit evenement ook de precieze data voor de iPhone 7 pre order bekend zullen worden gemaakt. Hoewel er nog weinig zeker is, denken insiders nu al te weten dat Apple de iPhone 7 van enkele nieuwe technologische hoogstandjes zal voorzien. De opvolger van de succesvolle iPhone 6S uit 2015 zou een soortgelijk design krijgen, maar vooral aan de binnenzijde flink verbeterd zijn.

Net als in 2015 introduceert Apple waarschijnlijk een iPhone 7 met een 4.7 inch-display en een grotere iPhone 7 Plus met een 5.5 inch-display. Hiermee zou Apple voortborduren op het feit dat het bedrijf ieder jaar twee modellen uitbrengt met nagenoeg dezelfde hardware aan boord. Ook qua kleuren verandert Apple volgens de laatste geruchten niets. De nieuwe iPhone 7 reserveren kan in de kleuren goud, roségoud, zilver en donkergrijs. Na de introductie van de iPhone 6S en iPhone 6S Plus in 2015 bleken vooral de gouden en roségouden modellen erg populair te zijn in Nederland en België. Wanneer je een gouden of roségouden iPhone 7 wil hebben, is het sterk aan te raden om te kiezen voor een iPhone 7 pre order. Een iPhone 7 reserveren is heel eenvoudig en voorkomt dat je lang moet wachten op het nieuwste toestel.

De iPhone 7 zal naar alle verwachting worden aangeboden met een intern geheugen van 32 GB, 64 GB, 128 GB en 256 GB. Zo vind je altijd een toestel die qua intern geheugen aansluit bij je gebruik van het toestel. Wil je de iPhone 7 reserveren om haarscherpe foto’s en video’s te maken of om regelmatig muziek en films te kijken? Kies dan voor een model iPhone 7 met een wat groter intern geheugen. De iPhone 7 met 32 GB aan intern geheugen volstaat voor het bellen, sms’en, bijwerken van sociale media en bijvoorbeeld het lezen van mailtjes. Men verwacht dat de vanafprijs bij de iPhone 7 pre order tussen de 699 en 749 euro zal liggen. De iets grotere iPhone 7 Plus met een intern geheugen van 32 GB zal een prijskaartje van circa 859 euro dragen verwacht men.

iPhone 7 draadloos oplaadbaar?

Verschillende vernieuwingen in de iPhone 7

De nieuwste iPhone van Apple zou volgens de laatste geruchten van enkele interessante vernieuwingen zijn voorzien ten opzichte van de iPhone 6 en iPhone 6 Plus. Dit maakt het des te interessanter om de iPhone 7 te reserveren! Zo zou de iPhone 7 uitgevoerd zijn met een nieuwe 12 megapixels camera, biedt de iPhone 7 de mogelijkheid om het toestel draadloos op te laden en zit er niet langer een ingang voor een koptelefoon in de iPhone 7.
Standaard zou de iPhone 7 worden aangeboden met het iOS 10 besturingssysteem, wanneer je kiest voor de iPhone 7 pre order.

Verwachte vernieuwingen ten tijde van de iPhone 7 pre order-fase:
  • Optische beeldstabilisatie van de camera
  • Een autofocus voor de camera
  • De Apple A10 processor met een werkgeheugen van 2 GB of 3 GB
  • Een nieuwe homebutton
  • Een M10-bewegingsprocessor

Doordat het nieuwe toestel nog officieel gepresenteerd moet worden door Apple, zijn bovenstaande vernieuwingen verwachtingen. Er kan nog niet met zekerheid gezegd worden of deze vernieuwingen ook daadwerkelijk in het toestel verwerkt zullen worden.

Zeker de vernieuwde Apple A10 processor is een grote vooruitgang ten opzichte van de voorgaande modellen, die ieder een werkgeheugen van 1 GB hadden. Met deze vernieuwde processor wordt het toestel sneller en is het mogelijk om meerdere grote apps tegelijkertijd te gebruiken. Ook de verbeterde camera maakt het aantrekkelijk om de iPhone 7 te reserveren in pre order-fase.

Beeldscherm 7