iPhone 7 waterdicht

Al jaren is de grote wens van de iPhone-gebruikers om een waterdichte telefoon te verkrijgen, hier gaf Apple tot op heden nog geen gehoor aan. De geruchten van het moment vertellen ons dat het volgende jaar zomaar wel eens het jaar van de waterdichte iPhone kan gaan worden.

Wanneer komt de iPhone 7?

Hoewel de nieuwste iPhone pas net in de schappen ligt, kijkt iedereen alweer uit naar de iPhone 7. De geruchten vliegen ons om de oren. Een gerucht dat de volgende iPhone waterdicht zal gaan worden, lijkt bevestigd te worden door een patentaanvraag van Apple. Het patent zou voor waterdichte poorten moeten zorgen.

Poorten worden waterdicht

Het desbetreffende patent moet ervoor gaan zorgen, dat de poorten van de iPhone waterdicht worden gemaakt. Deze poorten zijn erg kwetsbaar voor waterschade, dit moet voorkomen worden door het gebruik van een rubberen bescherming. De bescherming zal niet zichtbaar zijn, wat bijvoorbeeld bij andere merken wel zo is. Eerder meldden wij als dat de geluidskwaliteit van de iPhone 7 zeer waarschijnlijk flink verbeterd zal gaan worden.

Patent nog niet toegekend

Apple heeft nog geen toekenning van het patent verkregen, maar dat zal hoogstwaarschijnlijk niet al te lang meer duren. Het is overigens wel zo dat de iPhone 6S, bestand is tegen water. Deze telefoon is door Apple nog niet benoemd tot een waterdichte smartphone. Het is een kwestie van tijd voordat dat wel zal gaan gebeuren bij de volgende iPhone.

Rate this post

Geef een reactie