Beeldscherm 7

Enkele geruchten zijn gelekt betreft het design van de iPhone 7, deze geruchten zijn vooralsnog nog niet bevestigd door Apple zelf. De nieuwe geruchten maken duidelijk dat er enkele kleine veranderingen zullen worden doorgevoerd, zoals de verwijdering van de bekende antennestrepen die zichtbaar zijn aan de achterkant van de iPhone. Daarnaast zou er ook een verandering worden doorgevoerd betreft de camera.

iPhone 7 en het design

De bron die deze geruchten naar buiten heeft gebracht, zou eerder al gelijk hebben gehad over andere punten. Eerder werd gedacht dat het design van de iPhone 7, totaal anders zou worden dan de eerdere versies. Momenteel lijkt het er eerder op, dat de telefoon op zijn huidige voorganger zal gaan lijken. Slechts op twee punten zou de iPhone verschillen.

Antennestrepen

De antennestrepen die wij van de eerdere iPhone kennen, die zullen gaan verdwijnen. Het effect is een strakker uiterlijk van de nieuwe iPhone 7. De antennestrepen blijven wel aan de zijkanten, onderkant en bovenkant op de telefoon staan. De horizontale strepen zullen niet langer meer op de iPhone 7 te vinden zijn.

De camera zal niet meer uitsteken, wat nu wel het geval is bij de iPhone 6 en iPhone 6S. Hierdoor zal de iPhone 7 wat smaller worden en prettiger in de hand liggen. Eerdere geruchten wisten ons ook te vertellen dat de bekende homeknop zal gaan verdwijnen, deze geruchten zijn ook nog niet bevestigd. Het is hoogstwaarschijnlijk wachten tot eind 2016, dan zal de nieuwe

Rate this post

Geef een reactie