iPhone 7 Jet Black abonnement afsluiten? Git zwart (Jet Black) heet de nieuwste kleur van Apple, voor het eerst te zien bij de iPhone 7! Vergelijk direct de goedkoopste aanbiedingen voor de iPhone 7 Jet Black:

iPhone 7 Jet Black abonnement vergelijken – Stel de filters in:Alle modellen

De lancering van de nieuwe iPhone 7 staat voor de deur. Op 16 september staat de release datum voor deze telefoon gepland veel mensen hebben hun telefoon middels een pre-order al besteld. Met dit nieuwe toestel van Apple worden ook een aantal nieuwe kleuren geïntroduceerd waaronder de iPhone 7 Jet Black versie die in het Nederlands ook wel gitzwart wordt genoemd. Dit uitvoering in hoogglans en past goed bij het strakke design waar de iPhone 7 en eigenlijk alle ander Apple producten om bekend staan. Let echter wel op voordat je een iPhone 7 Jet Black versie aanschaft want er zijn wel een aantal struikelblokken bij deze uitvoering. Allereerst zal deze uitvoering alleen beschikbaar komen voor de 128GB en de 256GB versies terwijl de andere kleuren ook beschikbaar zijn voor de 32GB basisversie. Daarbij is de hoogglans erg vatbaar voor krassen en beschadigingen. Erg lastig aangezien je een iPhone 7 Jet Black abonnement vaak voor twee jaar af sluit. Volgens Apple is hier een simpele oplossing voor, een hoesje. Een behoorlijk low-tech oplossing voor een bedrijf dat zo onderhand synoniem is geworden voor technologische hoogstandjes.

iPhone 7 in kleur Jet Black

Op het eerste gezicht lijkt het alsof er niet zoveel is veranderd met de komst van de nieuwe iPhone. Een iPhone 7 Jet Black versie is prachtig, maar is nauwelijks een innovatie te noemen en over de overige uiterlijke kenmerken kun je maar een ding zeggen; het is net geen iPhone 6S. Dat wil echter niet zeggen dat er niks nieuws onder de zon is bij de iPhone 7. Je moet alleen even zoeken en de grootste voordelen van dit toestel komen pas tot hun recht wanneer je de telefoon gebruikt. Apple staat voor het vergroten van het gebruikersgemak en de gebruikerservaring en dat is precies wat ze hebben gedaan met deze nieuwe iPhone. Zo is de iPhone 7 compatibel gemaakt met het 4GLite netwerk waardoor je tot twee keer zo snel kunt internetten dan bij de vorige iPhone. Op dit netwerk kun je met de iPhone 7 downloadsnelheden tot 450mbps halen wat meer is dan veel mensen op hun laptop halen. Via Wifi zijn zelfs snelheden van 866mbps haalbaar.

iphone 7 jet black abonnement

Weinig uiterlijke veranderingen

We zullen nog even moeten wachten tot Apple weer eens met een revolutionair nieuw design komt. Sinds de lancering van de iPhone 3 die zowel qua uiterlijk als technologische ontwikkeling met kop en schouders boven de concurrentie uit stak, zijn de daaropvolgende modellen min of meer op dit design gebaseerd. Never change a winning team is dan ook een uitspraak die Apple op het lijf lijkt geschreven. De meest opvallende features aan de iPhone 7 zijn de grote camera op de achterzijde van het toestel en de antennestrepen zijn bijna volledig weggewerkt waardoor het toestel een nog strakker uiterlijk krijgt. Buiten deze kleine facelift springt alleen de startknop in het oog. Eigenlijk is dit ook geen startknop meer maar een sensor. Deze Taptic Engine stelt gebruikers in staat om meer handelingen met de startknop uit te voeren. Zo kun je bij een zachte aanraking je goedkeuring voor bijvoorbeeld een betaling geven en bij harder indrukken kun je de telefoon ontgrendelen. Net als bij de iPhone 6S kun je de nieuwe versie zo ook ontgrendelen met je vingerafdruk.

iPhone 7 Jet Black

IOS 10, het nieuwe besturingssysteem

De iPhone 7 Jet Black zal standaard worden geleverd met het iOS 10 besturingssysteem. Ook voor andere modellen kan dit middels een software update worden gedownload maar de iPhone 7 is ontworpen met dit systeem in gedachten. IOS 10 is een systeem dat veel nieuwe functies biedt en een aantal traditionele methoden overbodig maakt. Het ontgrendelen van je telefoon op het beginscherm middels je vingerafdruk is hier een goed voorbeeld van. Een andere innovatie is de Raise to Wake functie. Hiermee springt je telefoon aan op het moment dat je hem oppakt en kun je meldingen van facebook of andere applicaties zien zonder dat je je iPhone zelfs maar aan hoeft te raken. Ook de 3D touch functie is een nieuwe ontwikkeling die je in staat stelt om meer commando’s uit te voeren op een telefoon die niet groter is dan de modellen die je gewend bent. Met deze functie kun je bij een notificatie vanuit een applicatie alleen tikken om te zien wat voor bericht je hebt ontvangen. Je kunt ook steviger drukken om meteen de hele gespreksgeschiedenis van bijvoorbeeld Facebook Messenger te zien. Zo worden de notificaties op je iPhone een stuk duidelijker en dat vergroot het gebruiksgemak van de telefoon. Ook Siri, het spraaksturingssysteem van de iPhone wordt met iOS 10 verder uitgebreid. Zo kun je straks allerlei applicaties met je stem activeren. Dat kan heel handig zijn voor bijvoorbeeld een applicatie als Runkeeper die je meestal aanzet en dan in je zak laat zitten tot het eind van je rondje joggen. Met een spraakbesturing kun je hem daar ook lekker laten zitten. En waar veel spraakbesturingssystemen niet al te best werken en je vaak vlak bij je mond in de telefoon moet praten en dat ook nog eens vrij hard en goed gearticuleerd, leert Siri hoe jij praat en past zich daarop aan. Wellicht is Siri dan ook het eerste spraakbesturingssysteem dat een daadwerkelijk gebruikersgemak oplevert.

kleuren

Weg met traditie

Je kunt over Apple een hoop dingen zeggen maar traditioneel is niet het woord dat veel mensen zouden gebruiken om de ondernemingen van het bedrijf te typeren. Het door blijven ontwikkelen van bestaande technologie en het ontwerpen van compleet nieuwe is waar Apple zijn reputatie op heeft gebouwd. Die vooruitstrevende geest is ook bij de iPhone 7 Jet Black terug te vinden, wat dit toestel tot een echte Apple maakt. Een van de meest controversiële ontwikkelingen is dat de oude, vertrouwde 3,5mm-jack aansluiting bij de nieuwe iPhone is verdwenen. In plaats daarvan is alleen de Lightning aansluiting nog aanwezig zoals je die ook op de iPhone 5 en 6 kunt vinden. Dit heeft een voordeel omdat je ruimte in het toestel overhoudt waardoor de telefoon beschikt over een zeer goede camera maar je hebt voor de iPhone 7 wel oordoppen of een koptelefoon met een speciale Lightning aansluting nodig. Deze krijg je echter wel bij de telefoon meegeleverd maar bij een abonnement van twee jaar kunnen deze natuurlijk vroegtijdig sneuvelen omdat er een draadje kapot gaat. Je kunt dan altijd nog overstappen naar de Airpods, een nieuwe ontwikkeling van Apple die zich vertaald in draadloze oortjes. Deze gaan tot wel vijf uur mee en hiermee loop je in ieder geval niet het risico dat de draad kapot gaat. Het maakt wel je portemonnee een stuk leger want de Airpods kosten €179 voor een set. Wanneer dit wat te duur voor je wordt kun je echter nog terugvallen op een adapter die je ook bijgeleverd krijgt. Met deze adapter is het wel mogelijk om een conventionele koptelefoon aan te sluiten op de iPhone 7.

Jet Black

Een telefoon is allang niet meer om alleen mee te bellen

En dat weten ze bij Apple heel goed. Je telefoon is een minicomputer geworden waarop je je agenda bijhoudt, actief bent op sociale media, games speelt en surft op internet. Om aan al die eisen te kunnen voldoen heb je allereerst een ding nodig en dat is voldoende energie om al aan al die verschillende gebruikersbehoeften te voldoen. De accu van de iPhone 7 Jet Black gaat dan ook een stuk langer mee dan die van zijn voorganger. Zo kun je met de iPhone 7 13 uur lang films kijken en tot maar liefst 40 uur aan muziek luisteren. Wanneer je van gemiddeld gebruik uit gaat, gaat de batterij van de iPhone 7 tot twee uur langer mee dan die van de iPhone 6S, die ook al geen slechte batterijduur heeft.

Een smartphone begint ook steeds meer weg te hebben van een gameconsole en de spellen die tegenwoordig worden ontwikkeld voor de iPhone worden steeds ontwikkelder en professioneler. Hiervoor heb je een videokaart en een beeldscherm nodig dat de kwaliteiten van een spel goed kan benutten. Daarbij worden ook de foto’s en filmpjes die je met de telefoon maakt van steeds hogere kwaliteit. Om die reden heeft de iPhone 7 een Retina HD-Display. Dat zorgt ervoor dat je een breder kleurenpalet op je telefoon hebt en kleuren dus beter van elkaar kunt onderscheiden en de helderheid van het beeld is 25% beter dan bij de iPhone 6S. Zo speelt Apple in op de behoeften uit de markt door van de iPhone 7 een platform te maken dat je kan gebruiken voor al je media, entertainment en zakelijke behoeften.

iPhone 7 Git Zwart abonnement

Is de nieuwe iPhone Jet Black iets voor mij?

Op een revolutionair nieuw design voor de iPhone moeten we waarschijnlijk nog even wachten tot de iPhone 8 die voor volgend jaar op de planning staat. Uiterlijk is er nauwelijks iets veranderd en de nieuwe kleuren zijn interessant en de iPhone 7 Jet Black uitvoering ziet er erg mooi uit, maar als je er een hoesje overheen moet doen om je toestel te beschermen is dat toch een beetje als een jutezak over een beeld van Michelangelo heen trekken. Wat Apple echter bij al zijn producten probeert en wat bij de iPhone 7 git zwart ook zeker gelukt is, is het creëren van een gebruikerservaring die uniek is bij Apple producten. Zoek je een apparaat dat kan doen wat je tv, laptop en stereo samen kunnen dan is de iPhone een zeer geschikte telefoon voor jou.

Git Zwart