KPN beschikt van oudsher over een uitgebreid en sterk telefoonnetwerk. Hierdoor heb je niet veel last van storingen en ben je altijd bereikbaar. Een iPhone 7 abonnement bij KPN komt met verschillende vormen van kortingen en extra’s die de provider erg interessant maken.

Provider KPN

Bij KPN krijg je een ruime keuze in het type abonnement dat je afsluit. Dit gaat van instap abonnementen toch de zogenoemde zorgeloze abonnementen. Het kleinste abonnement wat je bij KPN af kun sluiten in combinatie met een iPhone 7 is een basis pakket. Hierbij ontvang je 150 belminuten of sms’jes en 500 megabyte aan data. Hierbij komt een hogere toestelprijs dan bij de andere abonnementen. Daarnaast biedt KPN een aantal abonnementen aan waarbij je standaard onbeperkt kunt bellen. Daarbij heb je de keuze uit 1, 5 of 10 gigabyte aan data. Hierbij is de toestelprijs die je van te voren moet betalen vele malen lager dan bij het basis abonnement.

Korting bij een abonnement

Vaak krijg je bij KPN korting op je abonnementsprijs zolang je abonnement loopt als je een iPhone 7 afsluit. Hierdoor wordt het aantrekkelijker om voor de nieuwste iPhone te kiezen in plaats van een eerder model. Ook ontvang je korting als je voor een langere looptijd kiest.

Extra’s

Daarnaast biedt KPN veel extra’s bij een iPhone 7 abonnement. Zo kun je met korting een Spotify Premium abonnement afsluiten en krijg je toegang tot het 4G of zelfs 4G+ netwerk van KPN. Dit 4G netwerk is vele malen sneller dan het huidige standaard 3G netwerk van andere providers.