batterij

Het Chinese Weibo claimt volgens verschillende geruchten dat de iPhone 7 en iPhone 7 Plus een ondersteuning zal gaan bieden voor snelladen. Hiermee zou Apple met de iPhone 7 een oplossing bieden voor het feit dat je soms een paar uur moet wachten alvorens je het toestel weer mee kunt nemen. Naast deze verandering aan de hardware van het toestel zullen er ten opzichte van de voorgaande modellen van iPhone verschillende andere vernieuwingen worden doorgevoerd is de verwachting.

Snelle op pad met volle iPhone

In de iPhone 7 zal volgens het gerucht van Weibo gebruik worden gemaakt van een nieuw moederbord, wat het voortaan mogelijk maakt om de accu van het toestel met 5 volt en 2 ampère op te laden. Tot de iPhone 7 was het enkel mogelijk om de accu met één ampère op te laden. Bij de laatste modellen van de iPhone was het al mogelijk om deze met een iPad-oplader op te laden, die eveneens 5 volt en 2,1 ampère biedt. Helemaal nieuw is deze vooruitgang in de iPhone 7 dus niet!

Mocht je niet willen wachten tot het moment dat Apple de mogelijkheid tot snelladen aanbiedt in een nieuw toestel? Het kan interessant zijn om een lader voor een iPad aan te schaffen, die je online voor een paar tientjes kunt bestellen. Met deze oplader is het mogelijk om het opladen van de iPhone te versnellen. Hiermee biedt Apple een oplossing voor het feit dat veel mensen klagen over de lange oplaadtijd van een iPhone. Kies hierbij altijd voor een oplaadkabel van een officiële leverancier om schade aan het toestel te voorkomen.

Andere veranderingen in de iPhone 7

Naast de mogelijkheid tot snelladen zou Apple verschillende andere veranderingen door willen voeren. Zou zo de koptelefoonaansluiting verwijderd worden, worden de antennestrepen aangepast en is de behuizing water- en stofdicht.

Rate this post

Geef een reactie