New iphone 7

De geruchtenmolen is in volle gang en dat zal nog wel een tijdje zo doorgaan. Eerder geruchten vertelde ons dat de iPhone 7 zal worden voorzien van twee speakers en dubbele lenzen. Een groot aantal leveranciers heeft aangegeven ook deze vermoedens te hebben, betreft de nieuwe technologie die eraan zit te komen.

Twee speakers en dubbele lenzen

Verschillende chipleveranciers zouden een aanvraag hebben gedaan omtrent productiecapaciteit. Een aantal samenwerkingspartijen zijn benaderd, voor de productie van de iPhone 7. DigiTimes meldt ons dat er vanuit die informatie, kan worden verwacht dat de iPhone 7 dan inderdaad over twee speakers en dubbele lenzen zal gaan beschikken. De chipmakers in kwestie zijn het bekende Cirrus Logic en daarnaast ook het bedrijf Analog Devices, ook wel bekend als ADI. Cirrus Logic is verantwoordelijk voor de productie van de stereo speakers en ADI heeft zijn aandacht gevestigd op de onderdelen voor de dubbele cameralens.

Koptelefoonaansluiting delft het onderspit

De geruchten worden steeds sterker, omtrent de koptelefoonaansluiting. Deze aansluiting zal bij de iPhone 7 niet langer meer aanwezig zijn. Dat zorgt automatisch voor een dunnere telefoon en de nodige ruimte voor de tweede speaker, wat zorgt voor een stereogeluid. Op dit moment zit in elke iPhone één speaker.

Als deze geruchten waar blijken te zijn, dan betekend dat de komst van de langverwachte Lightning-aansluiting. De Lightning-koptelefoon kan draadloos worden gebruikt en worden opgeladen via de computer en de iPhone zelf.

Extra lens doet wonderen

Een extra lens zou wel degelijk een grote aanwinst zijn voor de nieuwe iPhone, maar die geruchten zijn nog erg vers. Het is nog onduidelijk of de extra lens ook bij de iPhone 7 beschikbaar zal zijn of dat deze pas gepresenteerd zal worden bij de komst van de iPhone 7 Plus. Een dubbele lens zorgt voor een betere kwaliteit foto’s, zelfs een DSLR-kwaliteit (spiegelreflexcamera) bij voldoende belichting. Dat zorgt dan weer voor betere foto’s bij een donkere omgeving.

A10-chips

Apple zou een samenwerking aan zijn gegaan met chipmaker TSMC, voor de productie van de zogenaamde A10-chips. Eerder maakte dit Taiwanese technologiebedrijf de chips voor de iPhone 6 en de iPhone 6S Plus, dat deed het destijds nog in samenwerking met Samsung. Bij de komst van de iPhone 6S gingen er verhalen rond, dat de A9-chip van TSMC beter zou zijn dan dat van Samsung. De chip van Taiwanese makelaardij zou voor 22% meer

Rate this post

Geef een reactie