Met de naderende introductie van de nieuwe iPhone 7 is de geruchtenmachine flink op gang aan het komen. Het toestel wordt begin september verwacht en zou vanaf eind september verkrijgbaar zijn in Nederland en België. Een van de geruchten die momenteel sterk aanzwelt is een mogelijke nieuwe kleur voor de iPhone 7. Eerder verschenen al geruchten dat Apple een donkerblauw toestel op de markt zou willen brengen in september, waar nu een nieuw gerucht bij is gekomen. Verschillende websites melden dat Apple denkt aan een zwart model van de iPhone 7.

Nieuwe donkere versie van spacegray

Het gerucht gaat dat het toestel in de kleur spacegray vervangen zal worden door een haast zwart toestel. Tot nu toe was spacegray juist een van de populairdere kleuren iPhones onder een grote groep consumenten. Het nieuwe toestel zou een donkere uitvoering van spacegray worden volgens de geruchten. Dit gerucht werd de wereld ingebracht door Macotakara en zou kunnen verklaren waarom men eerder sprak van een mogelijke introductie van een donkerblauwe iPhone 7. Opvallend is dat het toestel niet helemaal zwart is, maar hier wel naar neigt.

Volgens Macotakara blijven de overige kleuren gelijk en zal de nieuwe iPhone 7 dus worden aangeboden in een zilveren, spacegray, gouden, roségouden en donkere spacegray model.

Andere geruchten over de iPhone 7

De introductie van een nieuwe kleur iPhone is niet het enige gerucht wat momenteel de ronde doet. Zo zou het nieuwe toestel niet langer over een homebutton beschikken, maar voorzien zijn van een platte sensor. Wanneer men op deze sensor drukt zou het gevoel worden ervaren van een knop, zoals Apple dat eerder al in de Macbook Pro uit 2015 verwerkte. Dit gerucht sluit aan bij het feit dat de iPhone 7 het eerste waterdichte toestel zou moeten worden in de reeks iPhones van Apple.

Rate this post

Geef een reactie