iphone 7 32gb

Denk je erover om een nieuwe smartphone aan te schaffen? Dan kan het aanbod behoorlijk overweldigend zijn. Want hoe weet je nu welk model geschikt is voor jou? Daar komt nog eens bij dat een smartphone een behoorlijke investering is. Je wilt dus niet achteraf spijt hebben van je keuze. Wat je uiteindelijk kiest is voor een groot deel afhankelijk van je eigen voorkeuren. Zolang je maar zorgt dat de basis goed is. Een goed kwaliteitsmerk zoals Apple is betrouwbaar en ook nog eens innovatief. Neem bijvoorbeeld de nieuwe iPhone 7.

Snel en zuinig

Met de nieuwe iPhone 7 heeft Apple zich weer eens overtroffen. De smartphone is sneller dan ooit maar bovenal zuiniger. En dit feit zal meer dan welkom zijn bij de gemiddelde Apple-fan. We weten immers allemaal wel hoe frustrerend het is als je smartphone halverwege de dag weer eens uitvalt vanwege een lege batterij. Met de iPhone 7 is dit gelukkig verleden tijd. Dankzij een nieuwe processor verbruikt het toestel minder stroom en loopt de accu dus ook minder snel leeg. Ook de accu zelf is aangepast. Het formaat is een tandje groter, net als het vermogen. Daardoor gaat de iPhone 7 langer mee dan zijn voorgangers. Ideaal voor als je nog wel even een paar uurtjes door moet en geen stopcontact bij de hand hebt.

Innovatief

Echt uniek is de innovatieve camera waarmee je haarscherpe foto’s maakt die niet van professioneel te onderscheiden zijn. Als je graag foto’s maakt is de iPhone 7 dus echt een toestel waar je niet omheen kunt. Maar de iPhone 7 heeft meer te bieden. Het apparaat is in tegenstelling tot zijn voorgangers waterbestendig, superhandig natuurlijk. En een hele geruststelling als je je smartphone weer eens in een emmertje sop laat vallen.

Rate this post

Geef een reactie