iphone 7 speakers

Het ene gerucht wacht de ander alweer op rondom de iPhone 7. De geruchtenmolen werd al aardig op gang gezet met het gerucht dat de 3.5mm jack verdwijnt bij de nieuwe iPhone. Het laatste nieuws vertelt dat de koptelefoonaansluiting vervangen zal gaan worden door een extra, tweede speaker.

Tweede speaker op de iPhone 7

De analisten van Barclays melden dit gerucht naar aanleiding van een memo, uiteindelijk bracht Apple Insider het nieuws naar buiten. De extra speaker moet de 3.5mm jack gaan vervangen, op dus exact dezelfde plek. De komst van een extra speaker zou betekenen dat de telefoon beschikt over een stereogeluid. Wat overigens niet nieuw is bij de smartphones, aangezien veel smartphones van verschillende concurrenten dit allang aanbieden.

De analisten wisten ook te melden dat de langverwachte ruisonderdrukking niet zal worden voorzien bij de iPhone 7. Naar verwachting zal deze technologie pas bij de komst van de iPhone 7S worden geïntroduceerd. De technologie wordt op dit moment ontwikkeld en getest door het bekende bedrijf Cirrus Logic. Heugelijk nieuws is wel de komst van de Lightning-oortjes, deze zullen worden meegeleverd bij de iPhone 7. Dit nieuws is nog niet bevestigd, maar de kans lijkt erg groot tot wel zeker.

De geruchtenmolen zal nog wel enige tijd op gang blijven, aangezien de komst van de iPhone 7 pas eind 2016 verwacht wordt.

Wil jij wel gewoon 3.5mm jack?

Misschien wil jij wel gewoon een iPhone dat beschikt over een koptelefoonaansluiting, dat is geen enkel probleem. Er kan altijd nog gekozen worden voor een iPhone 6, iPhone 6S of de verwachtte iPhone 5C.

Rate this post

Geef een reactie