Abonnement

Het grootste verschil tussen de iPhone 7 en iPhone 7 Plus is naast het grotere scherm de aanwezigheid van de dubbele camera aan de achterzijde van het toestel. Met niet één maar zelfs twee cameralenzen maak je messcherpe portretfoto’s dankzij de Portretmodus van de camera. Apple zet deze optie nu extra in de schijnwerpers om de iPhone 7 Plus te promoten. Dit doet het Amerikaanse bedrijf aan de hand van twee nieuwe reclames van de iPhone 7 Plus.

iPhone 7 Plus Portretmodus

De Portretmodus is een zeer aangename verrassing van de iPhone 7 Plus, je kunt namelijk de allermooiste foto’s maken van bijvoorbeeld jezelf, je partner of je huisdier. De portretmodus werd toegevoegd in iOS 10.1 en focust het beeld op het te fotograferen object, waardoor er een veel scherper beeld ontstaat. Hierdoor wordt de achtergrond wat waziger gemaakt, zodat degene op de foto er iets uitspringt. Dit demonstreert Apple in twee nieuwe reclames.

Maar hoe gebruik je deze portretmodus eigenlijk? In de eerste reclame met de titel ‘Creek’, wordt een kind in het water op de foto gezet. Dankzij de Portretmodus draait de gehele foto om het kind in plaats van de omgeving waarin het kind zich bevindt. Apple noemt het in de reclame zelfs een kunstwerk:


In de tweede reclame die Apple heeft gelanceerd is het een hond die de aandacht krijt. Dankzij de Portretmodus wordt een foto van je huisdier jouw ‘soulmate’, aldus Apple:

iPhone 7 Plus abonnement

Het iPhone 7 Plus abonnement wordt bijna net zo vaak afgesloten als een iPhone 7 abonnement volgens de laatste kwartaalcijfers van Apple. Dit komt door het grotere scherm maar dat heeft het toestel ook te danken aan de beste camera ooit op een smartphone.

Rate this post

Geef een reactie