De komst van de nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus komt steeds dichterbij! Eerder al verstuurde Apple uitnodigingen voor een nieuwe Apple Keynote op 7 september naar haar belangrijkste partners. De mogelijke prijzen voor beide toestellen zijn onlangs uitgelekt en komen overeen met de verwachtingen die veel mensen al hadden. De nieuwe toestellen hebben een flinke update gehad ten opzichte van de vorige modellen, als we de geruchten omtrent het nieuwe toestel moeten geloven. Zo zou de iPhone 7 Plus een groter werkgeheugen hebben dan de vorige modellen en zijn beide toestellen uitgevoerd met een nieuwe, snellere processor.

Het feit dat ook de prijs voor de 7 en 7 Plus met een intern geheugen van 256 GB gelekt zou zijn, duidt erop dat het gerucht over een nieuw model met meer intern geheugen zou kloppen. Een prijs voor de iPhone 7 met een intern geheugen van 128GB is niet uitgelekt. Mogelijk valt dit model weg met de komst van de iPhone 7 256 GB.

Prijzen voor iPhone 7 en iPhone 7 Plus

Bij het zien van de prijzen valt meteen op dat de nieuwste generatie iPhones een hogere verkoopprijs heeft dan de vorige generatie. Het goedkoopste model is verkrijgbaar met een intern geheugen van 32 GB. Dit toestel zou volgens de geruchten zo’n €700,- gaan kosten. Het model met een intern geheugen van 128 GB kost de consument naar verwachting zo’n €816,- en het duurste model, de iPhone 7 met 256 GB draagt een prijskaartje van iets meer dan €950,-.

De iPhone 7 Plus wordt eveneens in drie varianten aangeboden volgens de geruchten, met een intern geheugen van 32 GB, 128 GB en 256 GB. Deze modellen kosten respectievelijk €816,-, €923,- en €1057,-.