Zoek je een iPhone 7 Rose Gold abonnement? De iPhone 7 in de kleur Rose Goud is een prachtige en zeer populaire kleur bij vrouwen. Vergelijk direct de beste aanbiedingen voor een abonnement:

iPhone 7 Rose Gold abonnement vergelijken – Stel de filters in:iPhone 7 Rose Gold

Op 16 september kunnen gebruikers zich weer verheugen op de komst van de langverwachte opvolger van de iPhone 6S. De nieuwe iPhone 7 is deze opvolger en is verkrijgbaar als los toestel en in combinatie met een een- of tweejarig abonnement. Op het eerste oog ziet de iPhone 7 er nagenoeg hetzelfde uit als zijn voorganger. Een strak en stijlvol design zoals je dat gewend bent bij alle iPhones. En met een dikte van slechts 7,1mm en een lengte van 138,3 mm heeft de nieuwste iPhone hetzelfde formaat als de iPhone 6S. Met de iPhone 7 worden ook een aantal nieuwe kleuren toegevoegd aan het pallet van Apple. Zo wordt de telefoon standaard in zwart geleverd maar is ook gitzwart aan de opties toegevoegd, evenals de Gold en de iPhone 7 Rose Gold edities. Wat wel opvalt aan het design is dat de traditionele startknop is vervangen door een geheel nieuwe. Deze zogenaamde Taptic Engine. Deze knop is gevoeliger dan de standaard knop die op de vorige iPhones is gebruikt en schijnt gebruikers meer het gevoel te geven echt een knop in te drukken. Het laatste dat aan het uiterlijk van de iPhone opvalt is dat de hoofdcamera aan de achterzijde van de telefoon een stuk groter is geworden.

iPhone 7: Hoge kwaliteit foto’s

iphone 7 rose goud abonnementZoals hierboven al vernoemd is de camera van de nieuwe iPhone een stuk groter geworden. Dit is mede omdat de lens zo meer licht op kan vangen en daarom ook bij slecht licht goede foto’s kan maken, maar ook omdat de camera op deze telefoon het paradepaardje van Apple is. Naar eigen zeggen is dit de beste camera die ooit op een van hun telefoons is geïnstalleerd. De verbeteringen die op de camera zijn uitgevoerd zijn niet allemaal aan de buitenkant zichtbaar. Zo is de lens wel groter maar maakt de iPhone 7 nog steeds gebruik van een 12 megapixel camera. Er is ook een optische beeldstabilisatie toegevoegd die en beweging op het moment van afdrukken, corrigeert en zo zorgt voor scherpere foto’s. Ook de camera aan de voorzijde heeft een flinke upgrade gekregen en beschikt nu over een 7 megapixel camera in plaats van de 5 megapixels die je krijgt bij de huidige iPhone 6S. Je hebt dus een scherpere camera om selfies mee te maken en ook voor facetime en andere applicaties biedt dit zijn voordelen.

Eindelijk een smartphone die tegen een stootje kan

Rose goldEen van de grootste problemen met hedendaagse smartphones is dat ze bij de minste schok een kapot beeldscherm of erger opleveren. Bijna iedereen kent inmiddels wel iemand, of zelfs meerdere mensen, met een telefoon met kapot beeldscherm. De telefoon doet het vaak nog prima, maar het ziet er natuurlijk niet uit. Bovendien is kan de telefoon zo kapot gaan doordat stof en water makkelijk kunnen doordringen in het interieur van de telefoon. De iPhone 7 is echter zo gemaakt dat stof en water niet binnen kunnen dringen en om dat te kunnen doen heb je een stevige telefoon nodig. De nieuwe iPhone is IP67 gecertificeerd wat inhoudt dat de telefoon volledig stofdicht is en wat betreft waterbestendigheid de op een na hoogste score haalt. De iPhone 7 is beschermd tegen ‘incidenteel onderdompelen’. Specifieker gezegd, de iPhone kan een val in water van een meter diep ongeveer een half uur overleven. Dat is genoeg voor als je je telefoon een keer in de wasbak of het toilet laat vallen maar de telefoon is niet zo waterdicht dat je ermee kunt gaan zwemmen

De software

Niet alleen de hardware van de nieuwe iPhone 7 is aangepakt, ook onder de motorkap zijn een aantal belangrijke aanpassingen gemaakt waardoor de nieuwste telg uit de iPhone familie een stuk sneller is en minder energie verbruikt dan zijn voorgangers. Doordat de iPhone 7 is uitgerust met een nieuwe A10 Fusion chip, werkt hij een stuk sneller dan met de oude A9 Fusion die in de iPhone 6S wordt gebruikt. De accu van de telefoon gaat ook nog eens langer mee dan bij zijn voorganger. Bij normaal gebruik zal de batterij van de iPhone 7 ongeveer twee uur langer mee gaan dan de accu van de 6s.

Uitvoeringen

De iPhone 7 zal in verschillende uitvoeringen worden gelanceerd en aan al deze uitvoeringen kan een ander prijskaartje hangen. Allereerst is er het onderscheid tussen de iPhone 7 ende iPhone 7 plus. De 7 plus doet precies wat de naam zegt, het biedt wat extra’s dat de standaard iPhone 7 niet doet. Zo is het scherm een stuk groter, 5,5 inch ten opzichte van 4,7 inch, de iPhone 7 Plus is daarmee precies even groot als de iPhone 6S. Wat verder opvalt aan de Plus is de dubbele camera aan de achterzijde van het toestel. De tweede camera maakt het mogelijk om optisch in te zoomen en betere foto’s te maken en als fotograaf kun je meer met de belichting en kun je betere dieptefoto’s maken.

Abonnement

iPhone 7 Rose Gold (iPhone 7 Rose Goud) informatie

Een ander verschil is zoals gezegd de kleurcombinaties die mogelijk zijn met de nieuwe iPhone. Allereerst heb je de nieuwe kleur gitzwart, een mooie en opvallende hoogglans tint. Ook is de telefoon verkrijgbaar als iPhone 7 Gold en iPhone 7 Rose Gold. Met name deze laatste is een kleur die steeds meer aan populariteit aan het winnen is, met name onder de vrouwelijke telefoongebruikers. Deze kleur is samen met de gitzwarte en gouden variant aan de opties van de iPhone toegevoegd omdat Apple een beetje de sleur aan het doorbreken is van de witte kleuren van de iMac en oudere iPhones en het spacegrijs van de MacBook laptops van Apple. Door deze kleuren toe te voegen wordt gebruikers de kans geboden om een meer persoonlijke keuze te maken in de uitstraling van hun telefoon. De iPhone 7 Rose Gold en de iPhone 7 Gold uitvoering zijn de manier om je telefoon een echte ‘bling’ uitstraling te geven.

Rosegold

Buiten de kleuren en de Plus versie is er nog een verschil dat overigens ook voor de Plus versie geldt zijn de verschillen in opslagcapaciteit. Dit is een van de grootste kostenposten voor een los toestel of bij een abonnement. De standaard iPhone 7 en iPhone 7 plus worden geleverd met een opslagcapaciteit van 32 GB. Voor de meeste gebruikers zal dit ook genoeg zijn, ware het niet dat Apple vastbesloten is om van de nieuwe iPhone de telefoon te maken voor fotografen. Zoals gezegd kan de iPhone 7 zeer scherpe foto’s maken en daarbij is ook het beeldscherm van de telefoon van haarscherpe kwaliteit. En zoals altijd bij elektronica, neemt kwaliteit ruimte in beslag. Het kan dus lonen om te kijken naar een grotere opslagcapaciteit. Je kunt namelijk ook kiezen voor een iPhone met een capaciteit van 128GB of zelfs met 256GB aan opslagcapaciteit. Tegenwoordig integreren we steeds meer systemen op onze telefoon dan kan deze extra opslagcapaciteit van pas komen. Hier betaal je echter wel voor. De losse toestelprijs voor een iPhone 7 32GB is €769 terwijl je voor de 128GB versie €879 betaald en voor de 256GB versie €989. Het hangt er dus helemaal vanaf hoe je je telefoon gebruikt. Voor mensen die hun telefoon voor zowel werk als privé gebruiken is een van de versies met meer opslag wellicht een goede keuze.

De lancering en de kosten

iphone7-rosegold-select-2016De nieuwe iPhone wordt op 16 september gelanceerd en zal dan verkrijgbaar zijn als los toestel of in combinatie met een abonnement. De meeste mensen kiezen voor een abonnement omdat een los toestel een behoorlijk bedrag is om in een keer neer te leggen. De prijzen voor deze losse toestellen lopen ook behoorlijk uiteen. Deze prijsverschillen zijn vooral gericht op de opslagcapaciteit van de telefoon en het model dat je kiest. Zo betaal je voor de meest goedkope versie, de standaard 32GB iPhone7, straks €769 voor een los toestel en is de duurste versie, de iPhone 7 Plus met 256GB aan geheugen, €1129. Een abonnement kun je bij de meeste telefoonwinkels of online afsluiten voor een of twee jaar. Bij een tweejarig abonnement betaal je uiteraard minder per maand. Het is bij een tweejarig abonnement wel aan te raden om ook een verzekering af te sluiten. Het ongeluk immers in een klein hoekje. Bij het afsluiten van je abonnement kies je meteen de uitvoering en de kleur die je wilt. Het kan lonen om hiervoor even naar een telefoonwinkel te gaan. Misschien wil je een iPhone 7 Rose Gold abonnement afsluiten maar blijkt de kleur in het echt minder leuk zijn dan dat hij op je computerscherm lijkt. Let er bij het kiezen van een kleur ook op waarvoor je je telefoon veel gebruikt en waar het toestel tegen moet kunnen. De gitzwarte hoogglans versie is prachtig maar ook gevoelig voor slijtageplekken. Voor iemand die veel beweegt en zijn of haar telefoon in de broekzak houdt, wellicht met sleutels erbij, is deze versie dan ook niet de meest geschikte optie. De iPhone 7 Gold en de iPhone 7 Rose Gold varianten zijn echter behoorlijk slijtvast.