Concept

De modem-chips voor de iPhone 7 zullen voornamelijk door Intel worden geproduceerd. Dat zorgt voor een snellere verbinding, tenminste dat is in potentie mogelijk. Wil je een iPhone 7 abonnement afsluiten? Op onze homepage zullen wij de goedkoopste iPhone 7 abonnementen en aanbiedingen uiteenzetten wanneer de telefoon op de markt is gekomen.

Sneller internetten op de iPhone 7

Iedereen is tegenwoordig wel online actief, het liefst op elk moment van de dag. Waar zouden wij zijn zonder onze mobiele telefoons. Soms heb je even wat minder bereik en dat kan zeer irritant zijn. Mogelijk zal de mobiele internetverbinding drastisch verbeteren, wanneer de iPhone 7 uitkomt. Intel moet de nieuwe chips aan aanleveren. Dan moet gedacht worden aan LTE modems, tenminste dat meldt CLSA Securities analist Srini Pajjuri. Hij zou meerdere bronnen hebben gesproken en tot deze conclusie zijn gekomen.

Pajjuri meldde dat Intel voor een groot gedeelte van de chips verantwoordelijk zal zijn. Dan gaat het om een aandeel van tussen de dertig en veertig procent van de desbetreffende chips. De overige chips worden gemaakt door Quelcomm. Hij denkt daarnaast ook dat Apple in de toekomst op de chips zal gaan korten.

Hogere downloadsnelheid en uploadsnelheid

Als wij de geruchten moeten geloven, dan werken er op dit moment rond de duizend medewerkers aan de Intel 7360 LTE modem. Theoretisch zou de iPhone 7 door de chip een downloadsnelheid van 450 Mbps krijgen en een uploadsnelheid van 100 Mbps. Of dat in werkelijkheid ook zo zal zijn, dat is nog niet te zeggen. In de meeste gevallen is de snelheid lager dan vooraf aangegeven. Opvallend is dat het grootste gedeelte door Qualcomm gefabriceerd zal worden, wat op één of andere manier dezelfde kwaliteit als Intel moet gaan behalen.

De kans is wel groot dat het mobiele internet aanzienlijk zal verbeteren en dus sneller zal worden. Dat betekent dat de iPhone 7 sneller zal worden dan de iPhone 6S (Plus). De iPhone 6S draait op dit moment op een maximale downloadsnelheid van 300 Mbps, daarnaast is de maximale uploadsnelheid 50 Mbps. De andere grote telecombedrijven leveren tegenwoordig telefoons met een Mbps

Rate this post

Geef een reactie