Apple event

Het is bijna zover: om 19.00 uur Nederlandse tijd gaat het Apple-event van start, waar hoogstwaarschijnlijk de iPhone 7, iPhone 7 Plus en de Apple Watch 2 worden aangekondigd. Zoals gebruikelijk heeft Apple een livestream gelanceerd waar je alles live kunt volgen.

** TIP **
Op de hoogte blijven over de iPhone 7? Schrijf je vrijblijvend in bij de providers voor een eenmalige update:
KPN – Tele2

Apple Event livestream

Het Apple Event wordt dit jaar gehouden in San Fransisco in het Bill Graham Auditorium. Apple heeft uitnodigingen twee weken geleden gestuurd, en biedt nu de mogelijk aan geïnteresseerden om thuis het event ook te kunnen volgen. De livestream is voor iedereen te volgen die over de volgende apparaten beschikt.

  • iPhone, iPad of iPod touch met iOS 7.0+ (klik hier voor de livestream)
  • Mac en MacBook met OS X 10.8.5+ met Safari 6.0.5+ (klik hier voor de livestream)
  • Apple TV tweede, derde of generatie (check het Apple Events-kanaal)
  • Apple TV vierde generatie: (check de Apple Special Event-app)

Ook op Apple.com/live kun je het evenement volgen op je iPhone, iPad, iPod touch of MacBook. Ben je een Windows gebruiker? Dan kun je via deze link de livestream bekijken. Enige vereiste is wel dat je gebruik maakt van Microsoft Edge, anders wordt de livestream op een Windows-apparaat niet ondersteund.

Oudere versie van Windows, Linux en Android

Heb je een oudere versie dan Windows 10, of heb je een Linux- of Android-apparaat, dan kun je de livestream helaas niet online volgen. Een oplossing voor deze mensen is om de volgende link te gebruiken in de VLC mediaspeler. Je dient via de VLC Mediaspeler naar ‘Media – Netwerkstream openen’ te gaan, waarna je de onderstaande link kunt invullen. Als het goed is verschijnt de livestream nu op jouw beeldscherm.

http://p.events-delivery.apple.com.edgesuite.net/1603kjbnadcpjhbasdvpjbasdvpjb/m3u8/atv_mvp.m3u8

Wij wensen je veel plezier bij het volgen van de iPhone 7- en iPhone 7 Plus-aankondiging via de livestream!

Rate this post

Geef een reactie