iPhone 7 abonnement

Apple is op dit moment hard aan de slag met een vernieuwde techniek. Deze desbetreffende techniek zou moeten zorgen voor een beter bereik, dat komt door een extra beschermingslaag die is aangebracht in de chips van de iPhone 7. De smartphone moet op die manier betere prestaties kunnen leveren, maar ook voor een minder aantal netwerkverstoringen moeten zorgen. Verbetering van het bereik Elektromagnetische interferentie is geen onbekend gebied voor Apple, het is zelfs een techniek dat het bedrijf al jaren toepast op producten.

Techniek in iPhones

De meeste iPhones beschikken al over deze techniek, waardoor de chips en de printplaat goed beschermd zijn. Bij de iPhone 7 en iPhone 7 Plus zal de elektromagnetische interferentie zelfs meer gebruikt gaan worden, zelfs voor alle chips die van belang zijn. Hieronder vallen bijvoorbeeld de wifi en de bluetoothchip. Wat automatisch moet zorgen voor een betere draadloze verbinding, aangezien de signalen aanzienlijk minder verstoord worden. Dit zou een fijne stap zijn, aangezien er veel frustratie ontstaat door slechte verbindingen op drukbevolkte plaatsen.

Minder straling uitzenden door iPhone 7

Een beschermingslaag dat alle chips beschermd, zou veel grote voordelen hebben. De iPhone 7 en 7 Plus zou bijvoorbeeld minder straling uitzenden en de componenten dichter bij elkaar leggen. Dat biedt ruimte voor een grotere accu of juist voor een dunnere behuizing. Apple heeft nog niet aangegeven, welke van de twee het zal gaan worden. De verwachting is een dunnere behuizing, aangezien de geruchten gaan dat Apple een dunnere iPhone op de markt wil gaan brengen. Ga jij een iPhone 7 abonnement afsluiten wanneer dit mogelijk is? Houd dan onze website in de gaten!

Rate this post

Geef een reactie