iPhone 7 abonnement Silver

Apple heeft de productiecapaciteit en haar bestelling van onderdelen voor de Apple iPhone 7 en iPhone 7 Plus verlaagd, vanwege het feit dat de vraag naar beide iPhone-toestellen dalende is. De daling zou voornamelijk het gevolg zijn van geruchten over de iPhone 8-toestellen die in 2017 zullen verschijnen.

iPhone 8

Volgend jaar viert Apple het tienjarige bestaan met een revolutionaire iPhone 8. Althans, als we de laatste geruchten mogen geloven. Mogelijk is dit feit een verklaring voor de dalende vraag naar de huidige iPhone 7 en iPhone 7 Plus.

Apple presenteerde de iPhone 7 en 7 Plus in september van dit jaar. Beide toestellen verkochten in eerste instantie zeer goed, mede door de nieuwe en populaire ‘Jet Black’ uitvoering. Daarnaast had Samsung veel problemen met exploderende toestellen, waardoor de vraag naar de toestellen van Apple verder toe nam.

Vooral in China

Vooral in Azië en met name China valt de vraag naar beide toestellen flink terug. Apple heeft haar assemblagebedrijven dan ook de opdracht gegeven om de productiecapaciteit van de toestellen te verminderen. Daarnaast heeft Apple haar bestellingen voor onderdelen naar beneden bijgesteld. Dat meldt het doorgaans betrouwbare Digitimes.

Al maanden gaan er geruchten de ronde over de opvolgers van de huidige iPhone 7 en iPhone 7 Plus. Geruchten spreken over ‘revolutionaire nieuwe modellen’ met een AMOLED-scherm, waarbij het beeldscherm bij sommige uitvoeringen mogelijk zelfs over de randen van het toestel gebogen zullen zijn. Ook zouden de nieuwe toestellen voorzien zijn van 3D camera’s. Verder krijgen de toestellen een groter beeldscherm dankzij de mogelijkheid om het beeldscherm over de rand te buigen.

Rate this post

Geef een reactie