iphone 7 kleuren

Al vanaf de eerste iPhone brengt Apple de telefoons in verschillende uitvoeringen uit. De keuze wordt ook elke keer uitgebreid met andere kleuren. Ook de iPhone 7 en iPhone 7 Plus zijn in verschillende uitvoeringen beschikbaar. Zowel qua kleur als qua opslagruimte. Vooral qua opslagruimte kan Apple een grote inhaalslag maken.

Roségoud

De nieuwste uitvoering is de roségouden iPhone. Deze kleur is een aantal jaar geleden voor het eerst geïntroduceerd en bleek een groot succes. Ook de iPhone 7 wordt geleverd in de nieuwe kleur roségoud.

Vertrouwde kleuren

Naast roségoud is de iPhone 7 en Plus ook in de welbekende vertrouwde kleuren te verkrijgen. Zo is de iPhone verkrijgbaar in spacegrijs, zilver en goud. De gouden variant is een aantal jaren geleden geïntroduceerd en bleek erg geliefd onder de gebruikers. Spacegrijs en zilver zijn van oudsher vertrouwde uitvoeringen die door een grote groep gebruikers gewaardeerd worden.

Verschil in opslag

Apple maakt ook sinds de introductie van de eerste iPhone verschil in opslagruimte. Zo worden verschillende gebruikerstypen bediend. Apple is van mening dat niet iedere gebruiker zit te wachten op dezelfde hoeveelheid aan opslagruimte. Hierdoor worden de gebruikers voor de keuze gesteld of zij 32GB, 64GB of 128GB nodig achtten. Het geheugen is niet uit te breiden bij de iPhone. Sinds korte tijd is de optie voor 32GB weggelaten, waarbij de 128 gigabyte versie geïntroduceerd werd. Nu keert de 32GB uitvoering dus terug.

Afscheid van 16 gigabyte?

Er gaan verschillende geruchten dat Apple met de iPhone 7 afscheid neemt van de kleinste hoeveelheid opslag, de 16 gigabyte versie. Met de huidige grootte van onder andere apps en videobestanden is deze opslag zo vol, waardoor gebruikers vast komen te zitten. Gebruikers maken steeds meer foto’s in hoge kwaliteit. Daarnaast kun je met de laatste iPhone zelfs video’s maken in 4K formaat. Hierdoor raakt de opslag steeds sneller vol.

Rate this post

Geef een reactie