iPhone 7 Black abonnement afsluiten? De iPhone 7 Black is de nieuwe naam voor Space Gray en ziet er ook iets anders uit. Vergelijk direct de goedkoopste aanbiedingen voor de iPhone 7 Zwart:

iPhone 7 Black abonnement vergelijken


iPhone 7 Black abonnement

De lancering staat voor de deur, en al maanden gonst het van de geruchten, feiten en statistieken online. Het kan maar over een ding gaan, en dat is de nieuwe iPhone 7 Black. Apple wordt sinds de lancering van de iPhone 3 in 2008 gezien als een van de meest vooruitstrevende en meest innovatieve ontwikkelaars van elektronica als laptops, muziekspelers en natuurlijk telefoons. Iedereen is dan ook razend benieuwd welke nieuwe gadgets en verbeteringen Apple heeft toegevoegd aan hun nieuwste smartphone. Een ding is inmiddels zeker, Apple heeft bij de ontwikkeling van deze telefoon zeker niet stil gezeten en komt met vele veranderingen ter verbetering van de looptijd van de batterij, verbeteringen in het beeldscherm, de snelheid van de telefoon en een geheel nieuwe manier van muziek luisteren op je telefoon. Daarbij wordt de iPhone 7 standaard geleverd in stijlvol iPhone 7 zwart, een kleur die goed past bij het zeer strakke design van de telefoon, alsof je iPhone een pak aan heeft. De iPhone 7 wordt ook in een aantal nieuwe kleuren zoals Jet Black (git zwart), Gold en Rose Gold geleverd.

iphone 7 Black

De buitenkant

Het exterieur van de iPhone 7 is lekker strak en daarmee lijkt de nieuwe telefoon veel op zijn voorganger, de iPhone 6S, die op zijn beurt weer veel op zijn voorganger lijkt. De verschillen in design zijn bij Apple altijd subtiel geweest waardoor je soms niet een goed kunt zien wat er veranderd is. Het is echter onmiskenbaar dat een iPhone altijd een zeer mooie telefoon is om naar te kijken. Een van die subtiele aanpassing bij de iPhone 7 is dat de antennestrepen zijn weggewerkt. Daarnaast is de nieuwe iPhone een stuk kleiner dan de 6S. Ook de iPhone 7 heeft echter een Plus versie en die is dan weer exact even groot als de 6S. De verschillen in design zijn dan ook tot een minimum beperkt en de veranderingen die er wel zijn gemaakt dienen een praktisch nut. Zo is de camera op de achterzijde voorzien van een twee keer zo grote lens en heeft deze iPhone een nieuwe startknop. Zoals vermeld zijn er nieuwe kleuren opgenomen in de uitvoering van de nieuwe iPhone 7. De zwarte, zilveren en witte varianten zijn altijd erg in trek geweet bij iPhone gebruikers en Apple heeft daarop ingespeeld door een nieuw zwart aan te bieden, gitzwart. De standaard iPhone 7 Black optie heeft een matglans waardoor deze wel meer slijtvast is dan de gitzwarte, hoogglans optie. Een iPhone 7 Black abonnement is dan ook een goede keuze voor mensen wiens telefoon het een en ander te verduren krijgt.

De binnenkant

Zo weinig als je aan de buitenkant kunt zien, des te meer is er in de telefoon veranderd. Het eerste dat je daarbij waarschijnlijk op zult vallen is het beeldscherm en de startknop die zijn voorzien van nieuwe technologie om een superscherp beeld te geven en nog beter aan te sluiten bij de behoeften van gebruikers. Ook de camera op de iPhone 7 wordt gezien als een waar kunststukje dat makkelijk haarscherpe foto’s kan maken. Verder is ook de manier waarop je muziek op je telefoon luistert of een film kijkt door Apple volledig omgegooid. Hieronder komen de belangrijkste veranderingen uitgebreid aan bod.

iPhone 7 zwart vs git zwart

Een nieuw beeldscherm

Vandaag de dag richten wij ons steeds meer op het gebruik van visuele stimuli. De meeste mensen gebruiken hun ogen dan ook als primair zintuig en tegenwoordig communiceren we ook veel met elkaar middels de foto’s die we op facebook en instagram delen, maken we filmpjes op snapchat en facetimen we erop los. Apple speelt met de iPhone 7 heel goed in op deze trend door het nieuwe Retina HD Display. Dit beeldscherm heeft een veel bredere kleurenwaaier dan andere Apple apparaten en is ook 25% scherper met een beeldresolutie van 1334×750 pixels.

Daarbij komt Apple met iets dat 3D Touch wordt genoemd. Dit was ook al aanwezig in de iPhone 6S, maar met de iPhone 7 is deze technologie nog verder uitgebreid. Door deze technologie kan je telefoon merken dat je op het scherm drukt. Niet alleen dat, het toestel weet ook precies hoe hard je drukt en zoals de naam doet vermoeden zijn er 3 verschillende drukniveaus. Dit alles houdt simpel gezegd in dat je veel meer kunt met een telefoon van hetzelfde formaat.

Force Touch

Oftewel een chique naam voor de nieuwe startknop van de iPhone 7. Wel een logische naam aangezien dat precies is wat de ‘knop’ doet. Dit is de eerste telefoon die niet meer beschikt over de standaard startknop die op alle andere modellen van de iPhone te vinden is. In plaats daarvan is de Force Touch meer een sensor die aanvoelt hoe hard je erop drukt. Doordat de sensor trilt als je erop drukt krijg je toch het idee dat je echt op een knop drukt. Daarmee is de force touch weer een mooi voorbeeld van de subtiele innovativiteit van Apple. Je kunt de Force Touch gebruiken door hem licht aan te raken voor bijvoorbeeld een identificatie bij een aankoop, of door er harder op te drukken kun je je telefoon ontgrendelen.

iphone 7 git black vs black

Echt een telefoon voor fotografen

Dat was een belangrijk onderdeel in de visie van Apple bij het ontwikkelen van de iPhone 7 Black en specifieker gezegd, de camera hierop. Apple wil met de iPhone 7 het merk worden dat fotografen het liefst gebruiken. Ook hiermee speelt Apple weer handig in op de markt aangezien iedereen tegenwoordig een soort fotograaf is geworden en aangezien je je telefoon altijd bij je hebt is het fijn als die is voorzien van een goede camera. Die camera is overigens nog steeds dezelfde 12 megapixel camera als op de 6S, maar dan voorzien van nieuwe snufjes. Allereerst is de lens, en belangrijker nog, het diafragma van de iPhone 7 Black een stuk groter dan bij het oudere model. Met een diafragma van f/1,8 is dit toestel in staat om ook bij slecht licht hele mooie foto’s te maken en ook is de camera voorzien van een beeldstabilisator zodat je foto’s ook scherp zijn bij trillende handen wanneer het buiten koud is. Tot slot is de nieuwe iPhone 7 uitgerust met een beeldschermcamera van 7 megapixels voor extra scherpe selfies.

Een nieuwe manier van geluid overbrengen

iPhone 7 zwartEen ander huzarenstukje van Apple is de manier waarop is nagedacht over het overbrengen van geluid. Bijna iedere moderne smartphone gebruiker, heeft zijn of haar telefoon allang niet meer om mee te bellen, internetten en appen, maar gebruikt deze ook als muziekspeler tijdens het sporten of tijdens een gezellige avond met vrienden of familie. Zo is de iPhone 7 Black als eerste iPhone uitgerust met een stereospeaker systeem zodat je twee uitgangen hebt voor geluid. Het voordeel hiervan is dat je niet alleen een scherper geluid hebt maar dat de iPhone 7 ook twee keer zoveel geluid kan produceren dan de iPhone 6S. Dat verhoogt het gebruiksgenot bij het luisteren naar muziek of wanneer je een filmpje wilt kijken op vakantie. Wat echter vooral nieuw is aan de iPhone 7 is dat de 3,5mm-jack van de oude iPhones en andere smartphones niet is overgenomen bij de iPhone 7. In plaats daarvan is er gekozen voor alleen de Lightning aansluiting zoals deze op vorige modellen ook te vinden is. Apple heeft hiervoor als reden aangedragen dat de 3,5mm-jack een ouderwetse manier van geluid overbrengen is en dat die ruimte in de telefoon beter gebruikt kan worden voor andere zaken. In het geval van de iPhone 7 is deze ruimte ingevuld door de camera en de Force Touch technologie. Dat is wel wat lastig want je kunt een conventionele koptelefoon dus niet meer aansluiten op de telefoon. Dit wordt door Apple opgelost door het meeleveren van EarPods bij je iPhone die wel beschikken over een Lightning aansluiting. Er zijn vanaf de lancering van de iPhone 7 ook zogenoemde AirPods verkrijgbaar.

Dit zijn draadloze oortjes die je met je telefoon kunt koppelen en die heel handig zijn voor mensen die gaan sporten of wanneer je onderweg bent zodat je niet meer met die draad hoeft de klooien. Volledig opgeladen gaan deze oortjes zo’n 5 uur lang mee. Met een prijs van ‚ā¨179 per setje ga je je wellicht wel afvragen of die draad van je koptelefoon wel zo onhandig is en kan het ontbreken van een 3,5mm-jack toch behoorlijk vervelend zijn.

Stof- en waterdicht

Een andere reden dat de telefoon geen aparte aansluiting meer heeft voor een standaard koptelefoon is dat de iPhone volledig stofdicht is gemaakt en daarbij vrijwel waterdicht is. De iPhone 7 Black is IP-67 gecertificeerd waardoor je met een gerust hart op vakantie met je kleren aan in het zwembad gegooid kan worden door je vrienden. Het wordt je echter wel aangeraden om dit niet te vaak want ondanks de claim van Apple dat de iPhone 7 waterdicht is en de IP-67 certificering, is waterschade niet opgenomen in de garantieverklaring van Apple. Met de waterbestendigheid van de iPhone 7 wordt dan ook vooral bedoelt dat je hem kunt laten vallen in een emmer water of het toilet of in ieder geval een plaats waar je hem weer snel uit kunt halen.