Wil je een iPhone 7 Gold abonnement afsluiten? De iPhone 7 Goud is een erg populaire kleur. Op iPhone7abonnement.nl vergelijk je direct de goedkoopste aanbiedingen voor de iPhone 7 Gold:

iPhone 7 Gold abonnement vergelijken – Stel de filters in:iphone 7 gold abonnement

Na lang wachten is het dan eindelijk zo ver, de nieuwe iPhone 7 komt uit. In dit artikel wordt ingegaan op de nieuwe ontwikkelingen die deze smartphone onderscheiden van zijn voorgangers en de concurrentie. De release datum voor het nieuwe vlaggenschip van Apple staat op 16 september 2016 in Nederland en het grootste deel van Europa. Een los toestel gaat je ongeveer €769 kosten en met een tweejarig abonnement betaal je ongeveer €60 per maand. Voor dat geld kun je dan wel onbeperkt bellen en krijg je 5000mb aan internet in de maand. Deze prijzen zijn gebaseerd op de 32GB versie van de iPhone 7, maar dit kan uitgebreid worden naar 256GB waarmee je voor een los toestel €1129 betaald. Er wordt ook een iPhone 7 Gold uitgebracht.

Abonnement afsluiten

Bij het afsluiten van iPhone 7 Gold abonnement heb je een aantal zaken die de hoogte van het abonnement bepalen. Uiteraard moet je kiezen hoeveel minuten en internet je wilt kunnen gebruiken in de maand. Dit hangt natuurlijk af van de provider die je kiest. Daarbij is het belangrijk om te kijken naar de opslagcapaciteit van de telefoon. Kies je de 32GB versie dan heb je een abonnement voor ongeveer €40. Dit kan nogmaals wat verschillen per provider en hangt af van de internetbundel die je kiest. De iPhone 7 Goud is een nieuwe kleur die wordt uitgebracht en de iPhone 7 Goud is nu al een kleur die erg in trek is bij mensen. In de regel is deze kleur opgenomen in de meeste abonnementsvormen. Ook het losse toestel is in de gouden uitvoering even duur als in een andere kleurcombinatie. Een gemiddeld iPhone 7 Gold abonnement kost je straks ongeveer €50 per maand en dan hoef je meestal niet bij te betalen voor het toestel.

Gold

iPhone 7: Sneller dan ooit

De iPhone 7 is sneller dan iedere andere Apple telefoon en ook bij de concurrentie zijn er maar weinig toestellen die zo snel werken als de iPhone 7. Deze snelheid wordt veroorzaakt door de fonkelnieuwe Apple A10 Fusion processor, een zeer snelle grafische chip en de M10 co-processor. De nieuwe telefoon heeft daarbij ook nog 2GB aan werkgeheugen en in de Plus versie is dit zelfs 3GB. Dat maakt de iPhone 7 de eerste iPhone met zoveel werkgeheugen. Sterker nog dat stelt de iPhone wat werkgeheugen betreft op dezelfde hoogte als veel tablets. Alleen de iPad Pro heeft met 4GB een groter werkgeheugen. Door de A10 Fusion chip is ook de batterijduur van de iPad 7 flink toegenomen. Met een volledig opgeladen batterij kan men tot 40 uur lang muziek luisteren en tot 13 uur aan een stuk filmpjes kijken. Bij normaal gebruik gaat de batterij ongeveer twee uur langer mee dan bij de vorige modellen van de iPhone, de iPhone 6 en de iPhone 6S.

Design & uitvoering

Gouden iPhone 7De telefoons van Apple verschillen sinds de iPhone 3 niet veel meer in design. De iPhone 7 is hierin geen uitzondering en lijkt qua uiterlijk veel op zijn voorganger, de iPhone 6. Het design is misschien wat strakker maar er zijn geen grote verschillen. Wat wel nieuw is zijn de kleuren waarin de iPhone geleverd wordt. De standaard uitvoering van deze telefoon is in zwart maar is nu ook in gitzwart verkrijgbaar. Ook nieuw is de iPhone 7 Gold uitvoering. Deze speciale en opvallende iPhone 7 Goud is verkrijgbaar met een speciaal iPhone 7 Gold abonnement. De iPhone 7 Gold is verkrijgbaar met een opslagcapaciteit van 32GB, 128GB en 256GB. Hiervoor geldt wel dat hoe groter de opslagcapaciteit, des te hoger de prijs voor een los toestel of abonnement. Verder is het toestel ongeveer even dik als zijn voorganger met een dikte van 7,1mm en met een lengte van 138,3mm en een breedte van 67,1mm heeft de iPhone 7 Gold dezelfde afmetingen als de iPhone 6s Gold.

Stof- en waterdicht

Als nieuwste ontwikkeling van Apple is de iPhone 7 het allereerste product van het bedrijf dat volledig waterdicht is. De meeste telefoons zijn hoogstens spatwaterdicht wat inhoudt dat ze een paar druppels water wel kunnen verdragen maar als je hem in het toilet laat vallen zul je toch echt een nieuwe telefoon moeten kopen. De iPhone 7 kun je echter volledig in water onderdompelen zonder dat dit schade aan het toestel oplevert. Doe dit echter niet te veel want de garantie van Apple geldt helaas niet voor waterschade.

De iPhone 7 is dan ook het eerste product van Apple dat IP67 gecertificeerd is. Een IP certificaat geeft aan in hoeverre een telefoon is beschermd tegen water en stof. IP staat voor International Protection en dat is geclassificeerd in verschillende codes die worden aangegeven met twee cijfers. Het eerste cijfer geeft aan in hoeverre de telefoon tegen stof wordt beschermd. De 6 staat voor ‘volledig stofdicht’. Het tweede getal geeft aan wat de bescherming is wat betreft water. Hierop scoort de iPhone 7 een 7 wat de op een na hoogste rating is en betekend dat de telefoon ’30 minuten waterdicht is op een diepte van 1 meter en daarmee een incidentele onderdompeling aan zou moeten kunnen.

iphone-7-32gb-gold-backNieuwe camera

Een van de grootste verbeteringen die is aangebracht aan de nieuwe iPhone is bij de camera van de telefoon. Net als zijn voorganger maakt de iPhone 7 foto’s met een 12 megapixel camera, maar hier zijn wel flink wat verbeteringen in aangebracht. Apple zelf noemt de camera de beste die het bedrijf ooit heeft gemaakt. Deze verbeteringen richten zich vooral op de kwaliteit van de foto’s. Zo is er een optische beeldstabilisatie in de camera aangebracht en door een nieuw diafragma kan er meer licht in de lens komen waardoor je niet alleen scherpere foto’s kunt maken, maar ook beter in het donker kunt fotograferen. De camera aan de voorkant is ook flink verbeterd en kan nu foto’s maken met een 7 megapixel camera in plaats van de oude 5 megapixel camera die gebruikt wordt in de iPhone 6S. Zo wordt facetimen of skypen via je telefoon een stuk makkelijker. Beide camera’s zijn ook zo’n 60% sneller geworden en werken ongeveer een derde efficiënter dan hun voorgangers in de iPhone 6S. En dat is wel zo fijn wanneer je snel een foto wilt maken.

Taptic Engine

Alle versies van de iPhone 7 worden uitgerust met een nieuwe startknop. Deze startknop beschikt over de zogenoemde Taptic Engine waardoor gebruikers meer het gevoel krijgen dat ze daadwerkelijk een knop indrukken op het toestel. Deze toepassing is dezelfde als die Apple bij de Applewatch en de nieuwe MacBook heeft aangebracht.

Lightning aansluiting voor koptelefoons

Wat ook nieuw is, is dat de iPhone 7 niet langer beschikt over de standaard 3,5mm-jack aansluiting voor koptelefoons. In plaats daarvan is er gekozen voor de nieuwe Lightning aansluiting. Bij de aanschaf van de nieuwe iPhone worden echter wel EarPods meegeleverd die beschikken over de nieuwe Lightning aansluiting. Ook krijg je een adapter voor op het toestel waarmee je een conventionele koptelefoon alsnog kunt aansluiten. Daarbij komt Apple bij de lancering van de iPhone 7 ook met geheel nieuwe oordoppen, de AirPods. Deze draadloze oordoppen zijn erg handig voor mensen bij het sporten en gaan ongeveer 5 uur mee. Deze oortjes zijn echter wel prijzig, Apple gaat ze verkopen voor €179 per setje. Een van de redenen dat Apple van de traditionele aansluiting is afgestapt is dat de Lightning aansluiting volgens Apple de toekomst is en het tijd is voor iets nieuws aangezien de standaard 3,5mm-jack al decennia lang in mobiele telefoons wordt toegepast. Doordat deze aansluiting is weggehaald blijft er echter wel meer plek over in de telefoon en deze ruimte wordt nu ingevuld door de grotere camera en de Taptic Engine. De klassieke aansluiting moest bovendien worden verwijderd om het toestel waterdicht te kunnen maken.

Goud

Stereospeakers

Wanneer je de oordoppen te duur vind en geen geschikte aansluiting hebt, kun je alsnog je muziek luisteren door de stereospeakers van de iPhone 7. Het is de eerste telefoon van Apple die over een dergelijke innovatie beschikt en het resultaat is dat je het geluid van de nieuwe iPhone twee keer zo hard geluid levert dan de iPhone 6S en heb je dus ook een groter bereik.

Besturingssysteem van de iPhone 7

De iPhone 7 heeft het iOS 10 besturingssysteem. Dit systeem is middels een software update straks ook verkrijgbaar voor alle andere recente iPhones en Apple producten. Een van de nieuwe ontwikkelingen in dit systeem is dat het spraaksturingssysteem, SIRI, straks bij veel meer applicaties kan worden toegepast. Ook beschikt het systeem over de zogenoemde Raise to Wake functie waardoor je meldingen op je telefoon direct kunt zien zonder je telefoon ook maar aan te raken. Ook zorgt het iOS 10 systeem ervoor dat het wisselen van schermen soepel verloopt, ongeacht wat je aan het doen bent. Zelfs bij het spelen van zwaardere 3D spellen werkt de telefoon snel en gaat het wisselen van schermen erg soepel. Het is dit besturingssysteem geweest waaraan het succes van de iPhone en iPad aan ten grondslag heeft gelegen.

iphone 7 gold