iPhone 7 128GB abonnement afsluiten? Op deze pagina vergelijk je de goedkoopste aanbiedingen voor een iPhone 7 abonnement met 128GB aan geheugen:

iPhone 7 128GB

De iPhone 7 wordt zeer waarschijnlijk in verschillende geheugentypes uitgebracht; een 16GB, 128GB en 128GB uitvoering. Het is twijfelachtig of er inderdaad nog een 16GB-uitvoering wordt uitgebracht van de nieuwste iPhone; veel klanten merken op dat 16GB eigenlijk niet meer voldoende is om de iPhone zorgeloos te kunnen gebruiken. Door een hoog aantal foto’s en bestanden is het geheugen dan namelijk al erg snel vol. Aangeraden wordt dan ook om een 128GB- of 128GB-uitvoering te nemen van de nieuwste iPhone 7. Op deze pagina zetten wij de goedkoopste iPhone 7 128GB abonnementen en aanbiedingen op een rij.

iPhone 7 128GB abonnement afsluiten: ja of nee?

Apple zal naar alle verwachtingen in het najaar van dit jaar komen met een nieuw model iPhone. Deze iPhone 7 zal een uitbreiding betekenen van de iPhone 6s en iPhone 6s Plus. Door het internet, waar altijd voldoende gespeculeerd wordt over het nieuwe model en de update van iOS, iOS 10, kan een beetje gekeken worden naar wat de nieuwe telefoon te bieden zal hebben en hoe de telefoon er uit zal komen te zien. Een iPhone 7 abonnement kan naar alle waarschijnlijkheid vanaf oktober te bestellen zijn. Dit hangt helemaal af vanaf wanneer Apple de iPhone 7 gaat lanceren. In elk geval is waarschijnlijk duidelijk dat de telefoon in een 128GB variant zal komen. Dit is ook wel nodig, want de telefoon zal grote prestaties gaan leveren die ook genoeg opslagruimte nodig zal hebben. Welke specificaties de telefoon zal hebben, hoeveel een iPhone 7 128GB abonnement gaat kosten, wanneer we meer weten, in dit artikel zal geprobeerd worden om al deze vragen te beantwoorden.

Een iPhone 7 128GB abonnement zal naar alle waarschijnlijk leverbaar zijn vanaf september of oktober. De verwachting is dat de iPhone 7 eind augustus gepresenteerd zal worden. Vanaf september of oktober zou de telefoon dan te koop moeten zijn. Vanaf dan kunnen de grote providers de telefoon gaan inkopen en met een abonnement gaan verkopen. De verwachting is dat de telefoon los zo’n €750 zal kosten. Een abonnement zal dus al gauw richting de €60 per maand gaan. Uiteraard verschilt dit per provider en wat je met de telefoon wil doen. De meeste providers richten zich steeds meer op internet in plaats van belminuten, dus dan komt het goed van pas dat de iPhone 7 genoeg opslagruimte heeft om veel apps tegelijkertijd te kunnen gebruiken. Op zich is het ook slim van de providers om meer met data te doen dan met belminuten. De meeste apps hebben tegenwoordig ook een belfunctie, dus dan kan je via Facebook of Whatsapp bellen. Ook apps als Skype en FaceTime zorgen voor bellen via internet in plaats van via de normale belminuten. Een logische keus om dus meer te doen met data.

De grote voordelen van de iPhone 7 128GB boven de iPhone 7 32GB

Een telefoon met 128GB aan opslagruimte is niet nieuw bij Apple. Wat wel nieuw is, is dat de versie voor de 128GB één wordt met waarschijnlijk 32GB. Dat is opvallend, want het minimum voor sommige telefoons is zelfs 8GB en de 16GB wordt dus waarschijnlijk ook geschrapt. Waarom dit gedaan wordt, is vrij simpel. De telefoons die Apple de laatste tijd uitbrengt hebben veel nieuwe specificaties. Hierdoor heeft de telefoon ook voldoende opslagruimte nodig om deze specificaties wat speelruimte te geven. Een processor die hoge prestaties levert heeft voldoende opslagruimte nodig om zijn werk te kunnen opslaan. Het is natuurlijk een stuk geavanceerder dan hier is weergegeven, maar zo werkt het in feite. Daarnaast werken steeds meer mensen met een groot aantal apps. Al deze apps hebben ook opslagruimte nodig. Daardoor is 128GB helemaal geen gek aantal GB om te gebruiken voor een normale telefoon. De laatst reden om te werken met 128GB is het feit dat foto’s en video’s steeds meer megapixels krijgen, maar dit betekent ook dat er meer opslagruimte nodig is om dit op te slaan. Waar je vroeger 1 byte nodig had voor 1 foto, heb je nu 3 byte nodig voor dezelfde foto. Dit is alleen maar omdat de foto beter is.

Er zijn dus genoeg redenen te bedenken waarom je met de iPhone 7 meer opslagruimte nodig zal hebben dan met een eerdere telefoon. Een iPhone 7 128GB abonnement is dus geen gek idee als je nu gewend bent aan 16GB of 64GB. Je kunt er dus ook nog tussenin gaan zitten, maar omdat 32GB waarschijnlijk het laagste aantal GB wordt, is de verwachting dat deze telefoon na een tijdje al vol zat zitten door updates en apps met een aantal foto’s. Om zeker te zijn dat je de telefoon kan blijven gebruiken zonder opslagproblemen, is een iPhone 7 128GB abonnement de beste keuze.

Wat heeft de iPhone 7 128GB meer dan een iPhone 6?

De iPhone 7 128GB heeft sowieso een betere camera dan de iPhone 6. Er wordt verwacht dat hij een dubbele lens camera zal hebben, waardoor zowel de frontcamera als de normale camera een stuk beter zal zijn. Ook heeft de iPhone 7 een upgrade ten opzichte van processoren, waardoor de telefoon nog sneller en prettiger in de omgang zal zijn. Ook zal er een betere grafische chip in de telefoon zitten, waardoor je video’s en games in nog betere kwaliteit zal gaan zien. De homeknop op de telefoon zal waarschijnlijk vervangen gaan worden door een touchscreen. Hierdoor hoef je de knop niet meer in te drukken, maar hoef je je alleen maar te identificeren met je vingerafdruk. Dit zou te zien zijn aan de update van iOS, iOS 10, die een nieuw ontgrendelscherm heeft waarop staat ‘press to unlock’. Dit zou erop wijzen dat het inderdaad een touchscreenknop wordt.

Vanaf wanneer kan ik dit abonnement krijgen?

Het is voor de meeste providers zelf ook nog onduidelijk wanneer ze de iPhone 7 128GB kunnen gaan aanbieden. Vanaf de lancering van de iPhone 7 zal wel duidelijk zijn wanneer het abonnement in de verkoop zal gaan. In elk geval is sowieso wel duidelijk dat het abonnement rond de €60 zal gaan kosten, maar dit zal een echte iPhonefanaat natuurlijk niet in de weg staan. De telefoon zal ongeveer evenveel wegen als de iPhone 6, maar zal wel dunner zijn. Het wordt daarmee misschien de dunste telefoon ooit. Het is in elk geval goed om de komende tijd de fansites van Apple en Apple zelf in de gaten te houden zodat je weet wanneer er meer nieuws is over de iPhone 7. Op internet gaan al wat foto’s de ronde die je vast kan bekijken als je geïnteresseerd bent in het kopen van de iPhone of een iPhone 7 128GB abonnement.