iPhone 7 256GB abonnement afsluiten? Vergelijk hier de goedkoopste aanbiedingen en abonnementen voor de iPhone 7 256GB.

iPhone 7 256GB

Hier vind je alle informatie over de iPhone 7 256GB. De iPhone 7 die naar alle waarschijnlijkheid in dit najaar gepresenteerd gaat worden, zal waarschijnlijk ook worden uitgevoerd in een 256GB variant. Dit klinkt als ontzettend veel opslagruimte, maar als je op dit moment niet genoeg hebt aan 32GB (wat een beetje de normale opslagruimte is voor een telefoon met hoge prestaties) of 128GB dan is de volgende telefoon die je zou kunnen krijgen een iPhone 7 256GB. In dit opzicht lijkt het dus helemaal niet heel veel opslagruimte te zijn. Het zijn natuurlijk nog speculaties die de ronde gaan over deze variant van de iPhone 7, maar grote kans dat hij er sowieso gaan komen. En dit zou daarmee misschien wel de eerste telefoon zijn die een nieuwe standaard instelt: 64GB is normaal, 256GB is voor de grootgebruiker. Een iPhone 7 256GB abonnement is dan ineens niet zo gek meer.

Een iPhone 7 met 256GB, waarom heb ik dat nodig?

Het lijkt als ontzettend veel opslagruimte, de iPhone 7 256GB, maar als je erover nadenkt is het al gauw veel wat opslagruimte inneemt. Neem bijvoorbeeld een iOS-update. Deze kost al bijna 1GB op dit moment. Hiermee ben je dus al 1GB kwijt en als je maar 16GB of 32GB hebt, heb je nog maar weinig over wanneer je veel foto’s en video’s schiet. Als je een telefoon een jaar of 2 hebt en alle updates installeert, ben je dus zo 4GB verder. Daarnaast geldt, hoe beter de camera, hoe meer opslagruimte de foto’s of video’s innemen. Dit heeft er mee te maken dat de telefoon een aantal megapixels opneemt en deze moeten ook ergens worden opgeslagen. Heel leuk dus zo’n goede camera, maar dan moet je wel voldoende opslagruimte hebben. Helaas werkt het bij Apple niet zo dat je een extra opslagruimtekaartje in de telefoon kan stoppen, dus je moet bij je aankoop goed bewust zijn van wat je met de telefoon wil gaan doen. Dan moet je nog apps downloaden en gemiddeld heb je toch al zo’n 20 apps op je telefoon staan die je gebruikt. Dan wil je ook nog een aantal apps hebben die je niet vaak gebruikt, maar die wel handig zijn. En dan komen er nog mails, notities en andere dingen bij. Dan is je telefoon dus zo vol.

De hoge prestaties van de iPhone 7 hebben opslagruimte nodig

De iPhone 7 gaat werken met hoge prestaties in de telefoon. Dit houdt in dat er goede processoren in komen, evenals een nieuwe grafische chip en hij werkt op het besturingssysteem iOS 10. Al deze dingen kosten opslagruimte. Daarmee kan je bij de aankoop al ongeveer 4GB van de huidige ruimte aftrekken voordat je überhaupt de telefoon in gebruik hebt. Denk dus goed na over wat je precies met de telefoon wil gaan doen en kies dan de opslagruimte die je wil. Een iPhone 7 256GB abonnement is zeker geen gekke keus en je kunt maar beter te veel ruimte hebben dan te weinig. Een iPhone 7 256GB abonnement zal waarschijnlijk vanaf september of oktober te bestellen zijn bij de meeste grote telefoonproviders zoals KPN, Vodafone, T-Mobile en Tele2.