iPhone 7 abonnement

Ben je op zoek bent naar een nieuwe smartphone is die niet alleen innovatief is maar ook mooi om te zien? Dan is de nieuwe iPhone 7 misschien wel wat voor jou. In eerste instantie wijkt het nieuwste Apple-product niet heel veel af van zijn voorgangers. Het herkenbare gelikte design is typisch voor een iPhone, maar toch zijn er weldegelijk dingen veranderd. Denk bijvoorbeeld aan antennestrepen die niet meer zichtbaar zijn en de grotere cameralens is prominent aanwezig op het toestel.

Kleuren en afmetingen

De iPhone 7 is leverbaar in verschillende kleuren zoals jet black, black, zilver, goud en het elegante roségoud. De iPhone 7 is ook beschikbaar in gitzwart, maar alleen als je kiest voor een opslagcapaciteit van 128GB en 256GB. De afmetingen van het toestel zijn niet veranderd. Net zoals de iPhone 6S is de nieuwe iPhone 7 beschikbaar in 4,7-inch en een plusversie van 5,5-inch. Een handig en praktisch formaat wat compact genoeg is om in je broekzak te passen.

Geheugenopties

Wat betreft de geheugenopties is er wel wat veranderd. De goedkope 16GB heeft plaatsgemaakt voor een instapmodel in 32GB. Dit is een bewuste keuze van Apple. De 16GB was weliswaar goedkoop maar had ook beperkingen. Voor je het weet is zo’n telefoon al vol en kun je niets meer tenzij je dingen weggooit. Ook krijg je irritante meldingen op de meest vervelende momenten. Als je bijvoorbeeld echt even niets weg kán gooien. Daarom is het beter om te beginnen met 32GB, zodat je voldoende ruimte hebt om je ding te kunnen doen. De optie in 64GB is ook niet meer beschikbaar. In plaats daarvan kun je kiezen voor 128GB en 256GB. Voldoende ruimte om alles op te slaan wat je maar wilt.

Rate this post

Geef een reactie