Wil je een goedkoop iPhone 7 Silver abonnement afsluiten? De zilveren uitvoering is een zeer populair toestel. Vergelijk direct de goedkoopste aanbiedingen voor de iPhone 7 Silver:

iPhone 7 Silver abonnement vergelijken – Stel de filters in:


DisplayDe nieuwe iPhone 7 is het nieuwste product van Apple en het is er een waar veel mensen reikhalzend naar uit hebben gekeken. De vorige versies in de iPhone familie zijn allemaal van hoge kwaliteit maar tegelijkertijd missen veel gebruikers de innovatie waarop Apple zijn reputatie heeft gebouwd. Sinds 9 september kunnen mensen de telefoon bestellen middels een pre-order en vanaf 16 september ligt de iPhone 7 ook in de winkels. Apple staat ook bekend om de stevige prijzen voor hun producten. De iPhone is ook een high-end toestel en zal €769 gaan kosten voor het 32GB instapmodel. De iPhone is verkrijgbaar met een opslagcapaciteit van 32, 128 en 256GB. Daarbij komt er ook een Plus variant van de iPhone 7 uit met dezelfde opties wat betreft opslagcapaciteit. De 32GB versie van deze, grotere versie gaat €909 kosten. De duurste variant van de iPhone 7 is de plusversie met 256GB opslagcapaciteit en de prijs hiervan komt op €1129 uit. De iPhone zal eveneens in verschillende kleuren verkrijgbaar zijn. Je kunt hierbij denken aan de iPhone 7 Silver en de iPhone 7 Gold.

iPhone 7 Silver abonnement

Met de komst van de iPhone 7 is er een echte sprinter bijgekomen in de wereld van de smartphone. De iPhone 7 wordt dan ook voortgedreven door de zeer snelle A10 Fusion Processor en met een werkgeheugen van 2GB, 3GB zelfs bij de Plus versie, en dat maakt de iPhone ongekend snel, zelfs voor een Apple product, 2 keer zo snel als een iPhone 6 en zelfs in vergelijking met de meeste tablets die toch over het algemeen sneller werken dan een smartphone. De iPhone 7 kan ook gebruik maken van het 4G Lite netwerk waardoor je met een enorme snelheid kunt internetten en downloadsnelheden van 450mbps kunt halen. Dat is 3 keer sneller dan bij de iPhone 6S. Een ander voordeel is dat de A10 chip slim is. Je krijgt de snelheid die je nodig hebt, wanneer je hem nodig hebt, maar wanneer je de telefoon niet gebruikt, schakelt de chip naar een lager niveau en bespaard zo energie. Dat is een van de redenen dat de iPhone 7 een accuduur heeft die kan oplopen tot meer dan 2 uur langer dan bij de iPhone 6S. Vertaald naar activiteiten kun je hier 40 uur muziek mee luisteren en 13 uur lang films kijken.

iPhone 7 Silver

De uitstraling van een maatpak, of een gala jurk

Het uiterlijk van de iPhone is al lange tijd niet veel meer verandert en op het eerste gezicht geldt dit ook voor de iPhone 7. Het toestel is 7,1 mm dik, heeft een lengte van 138,3mm en een breedte van 67,1mm en heeft daarmee het exact zelfde formaat als de iPhone 6 en de iPhone 6S. En ondanks de minieme verschillen in styling ziet ook de iPhone 7 er weer erg netjes uit. Less is more, is een les die Apple al een tijdje onder knie heeft en dat zie je in de styling terug. Er is geen onnodig poespas op het toestel aangebracht, sterker nog, er zijn zelfs aansluitingen weggehaald met als eindresultaat een telefoon die mooi is door zijn eenvoud. Less is more geldt overigens niet altijd bij Apple want met de lancering van de iPhone 7 worden ook nieuwe kleuren geïntroduceerd. De kleuren die nieuw zijn toegevoegd zijn Jet Black of gitzwart, Gold en Rose Gold, en natuurlijk de klassieke look van de iPhone 7 Zilver. Zo zit er voor ieder wat wils tussen en iedere kleur draagt bij aan het stijlvolle uiterlijk van dit toestel. De klassieke iPhone 7 Silver look is er een die op andere telefoons al wel vaker wordt toegepast. En met goede reden, de zilveren versie van de iPhone ziet er strak en zakelijke uit en is daarom ideaal te gebruiken als werktelefoon. Een prima keuze dus wanneer je voor je werk een iPhone 7 Silver abonnement kunt afsluiten.

Uiterlijk iPhone 7 zilver

Onder de moterkap van de iPhone 7

Van buiten mag de iPhone 7 dan niet echt veel veranderd zijn maar dat komt wellicht doordat Apple zich bij deze telefoon vooral heeft gericht op het vergroten van het gebruikersgemak en het integreren van al je media in een toestel. Een van die ontwikkelingen is het aanpakken van een probleem waar iedere smartphone gebruiker wel eens mee te maken heeft gekregen. Of in ieder geval iemand kent die hier wel eens tegenaan is gelopen. Het in het water vallen van je telefoon.

Het kan altijd gebeuren dat je je telefoon op de rand van de gootsteen laat liggen, de kraan aan zet en ineens ligt je telefoon in de wasbak. Of je hebt die lollige vriend die je een keer in het zwembad gooit met telefoon en al. Wat de oorzaak ook eens, een natte telefoon betekent meestal dat je een nieuwe telefoon nodig hebt. Tenzij die truc met die rijst werkt natuurlijk. Met de komst van de iPhone 7 hoef je geen nieuwe telefoon te kopen of het toestel als een stuk vlees de hele nacht in de vriezer te laten liggen. De nieuwste iPhone is namelijk zo waterdicht dat je hem een half uur lang in een meter diep water kunt laten liggen en je telefoon zal het doen alsof er niks gebeurt is.

Zilveren iPhone 7Ook is de iPhone 7 Silver volledig beschermd tegen stof. En dat is handig want hij is als eerste iPhone ooit uitgerust met stereospeakers. Je kunt geluid afspelen aan twee zijden waardoor je je telefoon ook als stereo kunt gebruiken tijdens een warme dag op het strand. Omdat er twee keer zoveel speakers zijn, is het geluidsoutput van de iPhone 7 maar liefst 2 keer meer dan bij de vorige uitvoering. Het kijken van een film wordt ook bijna een mini bioscoop door het nieuwe en zeer kleurrijke HD scherm. Deze Retina Display biedt enorme waaier aan kleuren en die kleuren zie je ook een stuk scherper, 25% scherper zelfs. Met al deze ontwikkelingen kan Apple met een tevreden gevoel het vakje ‘entertainment’ afvinken van de lijst. Wat wel een gewaagde stap is geweest van Apple is het verwijderen van de 3,5mm-jack waarmee je een koptelefoon of oortjes kunt aansluiten. De Lightning aansluiting van de iPhone 5 en 6 is echter wel blijven zitten en de ruimte die overblijft door het weg laten van de conventionele aansluiting kan de camera verbeterd worden.

Nieuwe ontwikkelingen op de iPhone 7

iPhone 7 zilverDe iPhone heeft niet alleen een update gekregen op de bestaande onderdelen van de telefoon. Er zijn ook nieuwe innovaties toegevoegd en de meest opvallende daarvan is de toevoeging van de Taptic Engine. Dit is een sensor die als vervanging van de startknop moet gaan dienen. De startknop heeft jarenlang dienst gedaan op alle versies van de iPhone maar bij de iPhone 7 wordt er iets heel nieuws voor in de plaats gezet. Bij de oude startknop had je eigenlijk maar een optie, indrukken en ontgrendelen. Met de Taptic Engine wordt de actie bepaald door de mate van druk die je op de sensor geeft. Een lichte druk kun je gebruiken om je meldingen te zien en door meer druk te geven kun je de telefoon ontgrendelen. Deze manier van een startknop gebruiken is dan ook helemaal in de lijn van het nieuwe besturingssysteem van de iPhone 7. Dat heet het iOS 10 systeem en is vooral gericht op het vergroten van de keuzemogelijkheden die je middels je touchscreen hebt. Een andere innovatie, de Raise to Wake functie zorgt ervoor dat je je meldingen meteen inhoudelijk kunt zien en dat je telefoon aan gaat op het moment dat je je telefoon oppakt. Deze Widgets zijn ook veel uitgebreider en met een klik kun je een heel gesprek in een keer openen.

De camera

De iPhone 7 is met zijn design en Silver, Black, Rose Gold, Gold of Jet Black look niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook om doorheen te kijken. Door de lens van de camera dan. De hoofdcamera is met 12 megapixel even krachtig als de camera op de iPhone 6 maar de lens van de nieuwe camera is twee keer zo groot en heeft ook een groter diafragma waardoor er meer licht op de lens kan vallen en je veel scherpere foto’s kan maken. Er is ook een beeldstabilisator in de camera aangebracht zodat een schokkend beeld automatisch door de camera wordt gecorrigeerd.

iPhone 7 abonnement Silver

Het zal ook veel mensen wel eens overkomen zijn dat je een foto wilt maken van een dier of een vreemde situatie maar eer dat je camera is geladen en je hebt afgedrukt is het alweer voorbij. Met de iPhone 7 komt hier misschien een einde aan want de nieuwe camera werkt 60% sneller dan zijn voorganger. Daarbij is de camera ook nog eens 30% efficiënter en dat scheelt in het batterijverbruik. De camera aan de voorzijde heeft overigens wel een upgrade in de vorm van megapixels gekregen, van 5 naar 7. Voor iedereen die dol is op selfies en facetime is deze betere camera dan ook een welkome aanpassing.